Kód: Vybrat vše
http://www.rancilio.it/rancilio/download_page.jsp?flag=1&id_cat=21&id_language=2
Kód: Vybrat vše
http://www.rancilio.it/rancilio/download_page.jsp?flag=1&id_cat=21&id_language=2
S prázdnou pákou (bez misky)? To je dost divný (hodně divný).pipis píše:Ano, i s prázdnou pákou se sotva dostanu na 6h. ......
Ve velké většině případů netěsní páka proto, že je v (na) těsnění nalepená káva.pipis píše: .....Myslíte, že když vyměním těsnění, tak se něco změní? Nebo se projevuje špatné těsnění jen tím, že páka začne protékat?.....
Kód: Vybrat vše
http://cgi.ebay.de/Siebtraegerdichtung-Rancilio-73-x-57-x-8-mm_W0QQitemZ270393564304QQcmdZViewItemQQptZDE_Elektronik_Computer_Haushaltsger%C3%A4te_Kaffee_und_Espressomaschinen_MW?hash=item3ef4b65c90&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1229|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50
pipis píše:Ještě bych se chtěl majitelů zeptat na 3 věci:
1. Prostřední tlačidlo na ohřev vody - když to zmáčknu, tak pak napouštím tu vodu trubičkou
na mléko?
Ano, ale musí být pušten ventil páry (otočit knoflíkem na pravé straně)
2. Je normální, že když použiju páru a pak hned po ní chci udělat presso, tak chvíly z hlavy neteče
volně voda, ale spíš z ní taky prská natlakovaná voda jak z trubičky?
Jelikož má Silvia pouze jeden boiler, tak tam zůstává voda, která se před pěněním mléka musí odtočit.
Pára musí být naprosto suchá jinak pěnění moc nepůjde. Já před pěněním odpustím veškerou páru až do rozsvícení kontrolky, a až potom pění. Vím, že s tím ztrácím čas, ale přijde mi to lepší
3. tamper má 49mm nebo 58mm?
58mm
Omlouvám se za laické dotazy.