Přesně toto je má cesta a po roce používání levného přístroje se nacházím na rozcestí.primacafe píše:
Dovolil bych si zkrátit Redmannovo konstatování "Niekomu taká káva stačí", káva to asi bude, ale jestli to bude espresso.
Když si nejte jistý, jestli u kávovaru na espresso vydržíte delší dobu (nebo už pořád), sáhněte opravdu po jednom z těch levných a bude asi jedno po kterém. Vzal bych to podle vzhledu. S tím vědomím, že když se příprava kávy tímto způsobem ujme, tak ho budete používat dokud bude fungovat nebo vás neomrzí. Když bude levný, třeba vám nebude líto ho časem vyhodit a pořídit si jiný.
Přesně takle jsem přistupoval před nějakým časem když jsem uvažoval o koupení pekárny na chleba. Informací na internetu plno a většina mě připadala protichůdných. Koupil jsem proto jednu z těch levnějších, že když to nebude ono, tak nebude taková škoda ji vyhodit. Zatím peče, vyhodit se mě ji zatím nechce, ale už vím a mám jasnou představu co budu po nové pekárně požadovat aby uměla.
Přístroj funguje skvěle, mléko šlehá jedna báseň, nikde nic neteče, presso z něj mi chutná ( neměl jsem bohužel možnost ochutnat z profi stroje s profi přípravou ).
Na druhou stranu bych chtěl udělat krok dál, ale prostě peníze jdou na bydlení a zařizování a "blbosti" - jak říká přítelkyně, musí počkat :D ) A sám pořádně nevím jestli opět pákovka nebo automat...
Jinak chleba pečeme normálně v troubě a je výbornej