Příspěvekod martinovic » Stř 11. Zář 2019 18:24:43
Tiež som neodolal, prechádzal som z vytuneného isomac Zaffiro (PID, izolácia), dlho som váhal či má význam meniť prietok pri E61 s vysokým offsetom (oproti saturovanej hlave), presvedčili ma merania teploty pri rôznych prietokoch ktoré urobili kolegovia na kaffeenetz. Dojmy zatiaľ vcelku pozitívne, snáď len to drevo nie je zlé ale kvalitný plast a kov ako ECM pôsobí určite solídnejšim dojmom (na druhú stranu je na biance naked páka extrémne ľahká a tak odoberá určite menej tepla z hlavy), všetky kontaktné plochy kov na kov sú obalené gumou takže vôbec žiadna rezonácia, celkovo je chod oproti stroju s vibračným čerpadlom neporovnateľne pokojnejší. Nerezová mreža na vrchu síce nevyzerá najlepšie ale vďaka nej je možné mať na vrchu šálky (sú aj naozaj teplé) bez poškrabania. Tošku zamrzí dielenské spracovanie, prístroj je nerezový (šasi nieje z ocele ako u mnohých aj drahších konkurentov) ale na niektorých spojoch je vidieť, že by ešte bolo čo zlepšovať, samozrejme v porovnaní s najlepšími v segmente. Zatiaľ som menil offset pid z prednastavených 10 na 13°C (podľa flash boiling techniky). Dúfam, že bude na chvíľu pokoj.
PS: nemá niekto náhodou manuál ktorý dáva k biance bellabarista.co.uk ?
Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.
Lelit Bianca, La Pavoni Milano - Esperto upgraded, La Pavoni Stradivari - travel kit, Kinu M68, ECM S-Automatik 64, Comandante mk3 Ironheart + redclix