Bylo detekováno blokování reklam: Naše webové stránky je možné provozovat díky zobrazování online reklamy našim návštěvníků. Zvažte prosím podporu tím, že na našem webu deaktivujete blokování reklam.
Pokud si dobře vzpomínám,tak ve 2000m/n.m. se voda začíná vařit při cca 96°C.
Pokud tedy budete vařit kafe na Gerlachovském Štítu,je to třeba brát v potaz.Ovšem při průměrné nadmořské výšce v Česku cca 200-400m/n.m. to patrně,až tak zásadní problém nebude...
Coffee Machine: Isomac TEA, Tecnosystem Magic , Other Scrap - Cafetiere Pezzetti, Clever Dripper, French Press, Aeropress Grinder: Anfim Best , Anfim KS, Wega Max 6.4/Compak K6, Hario Mini Mill, Temp :) Roaster: UPK
Nedá mi, abych se nezapojil
Pokud máte barometr, tak se podívejte jaký ukazuje tlak a ten zadejte na adrese http://www.csgnetwork.com/prescorh2oboilcalc.html do příslušného políčka. Druhé políčko pod mm Hg je pro zadání hPa
Pak vám to spočítá jakou teplotu bude mít vařící voda Není nic jednoduššího
A máte tím podchycenou i nadmořskou výšku a nespaříte si kafe na turka