Tchibo a pod. - myslel som to ironicky, ja som totiž ešte dobrú nemeckú kávu nepil. Preto pojmy tchibo a káva mi nejako k sebe nepasujú.
Inak k tomu mletiu - záleží nielen na káve, ale aj od kávovaru. Silvia má síce rovnaký priemer misiek ako Gaggia, no aj u Gaggie je rozdiel, či použijem 9 gramovú misku (od primacafé - ďakujem), alebo originálnu ku kávovaru, rozdiel v mletí je aj 2-3 stupne. Taktiež mlynček nemusí byť zhodne nastavený.
Tým som len chcel povedať, že správne nastavenie si musíš nájsť sám, a podľa toho, čo si napísal vyššie, si to už zistil. Tož len mlátim prázdnu slamu
Inak vojtax to vystihol v jedinej vete:
vojtax píše:Upravuji podle kávy, tedy spíš podle toho jak vypadá a chutná extrakt z kávovaru.