La San Marco SM 90/A

hodnocení mlýnků
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.

Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code

* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Uživatelský avatar
honzap00
Příspěvky: 45
Registrován: úte 11. zář 2012 9:20:18
bydliště: Praha
kávovar:
mlýnek:

Re: La San Marco SM 90/A

Příspěvek od honzap00 »

puschpull - přesně takhle jsem to chtěl napsat :-) to opravdu neudělám. Jsi jiný level handmade :D Dal bych si přes držku za co jsem udělal já. Vůbec mi to nedošlo . Njn první mlejnek - předtím jsem měl pražičku Severin KM 3874

UP: Asi by se mi tam libil nejaky nerez trychtýř nebo plechový . Po něčem se kouknu
Uživatelský avatar
shock
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 06. čer 2013 0:16:26
bydliště:
kávovar:
mlýnek:

Re: La San Marco SM 90/A

Příspěvek od shock »

Dobrý den, rád bych se zeptal na ostrost mlecích kamenů viz foto, myslíte že je čas na přebroušení? Na první pohled je znát že kameny mají už něco za sebou ale mele to řekl bych dobře. Jak poznám kdy je správný čas na broušení? Může lehce tupý mlýnek ovlivnit chuť kávy? Děkuji
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Odpovědět

Zpět na „Mlýnek na kávu“