Kód: Vybrat vše
http://vimeo.com/2222293

Kód: Vybrat vše
http://vimeo.com/2222293
Kód: Vybrat vše
http://software.terroircoffee.com/
Kód: Vybrat vše
http://www.coffeed.com/viewtopic.php?f=17&t=2965
Kód: Vybrat vše
http://jaknakavu.eu/espresso/pomery-extrakci-u-kavovych-napoju/
Kód: Vybrat vše
http://www.coffeehit.co.uk/PRD_ProductDetail.aspx?prodid=1104
Kód: Vybrat vše
http://shop.squaremilecoffee.com/products/dual-wall-french-press
nikes napsal:Ahoj všem, o mikrosítku budu přemýšlet. Mé "Bodum" je jemné dost. To s čím mám problém, je kal. Nevím jestli se dělají tak jemná sítka.. (každopádně zkusím omrknout na netu).
Papír před použitím neomývám, můžu zkusit. Jsem si vědom, že se tímto postupem něco ztratí. Nicméně, i tak je káva (od PC) na hladině "mastná". Chci to v nejbližší době zkusit aplikovat na jednodruhovky, tam to zřejmě poznám víc.
S filtrovanou kávou nemám zkušenosti, ale očekával bych, že bude problém naladit správnou dobu extrakce (což u FP jde dobře). Mimo to "tuk" je lehčí než voda, takže u filtrované typuji že ho drtivá většina nahoře ve filtru. Ale jak říkám, jsou to jen moje teorie.
Nik
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů