První PRIMAcafe mi laskavě namlela manželka pana Konečného na jejich mlýnku, a já se udržel a trošku si schoval abych mohl srovnávat s Kyocerou. To kafe je už trochu vousatý (mleto před dvěma týdny), ale pro tyhle účely je to snad jedno. Pro ty, kdo si kafe nechávají mlet před odesláním, je to pomleto na stupeň 4.
Kafe z Kyocery je mleté tak, abych se ve svým přetlakovým Krupsovi vyhnul lavóru, ale 25/25 to neni, spíš tak 50ml/25s "pololavóro" :) Závěr nechť si udělá (a posléze tady okomentuje) každej sám :) Jen bych dodal že Kyocera umí mlet ještě mnohem jemněji.
Fotky jsou v příloze, ale vzhledem k tomu že na nich není nic vidět jsem dal kvalitní fotky ve vysokém rozlišení na svůj server, odkazy jsou níže (server je na 1MBit/s lince a vobrázky sou veliký, takže trochu trpělivosti ;)). Možná by stálo za zvážení, jestli v době, kdy už i každej druhej "stréc na dědině" má 10MBit/s linku, a webový prostor je za pár korun, není omezení 50kB na přílohu přecijen trošku málo ;-) Do takový velikosti se vejde tak nekvalitní náhled, a ne fotka ;) Pak se Ondrada odstěhuje, vypne server a fórum zůstane s 50kB náhledy ;)
Takže velký vobrázky:
Kód: Vybrat vše
http://ondrada.hopto.org/~ondrada/primacafe/kyocera/mleti-prima_standard.jpg (4,9MB)
Kód: Vybrat vše
http://ondrada.hopto.org/~ondrada/primacafe/kyocera/mleti-prima_h-presso.jpg (4,4MB)
A menší v příloze: