Využití najde ve firmě a bude zatížen tak 10-30 espressy denně.
Po krátké diskuzi jsme se rozhodli pro pákový. Bezpracný, ale nudný, automat jsme z výběru vyloučili a doufáme, že každý z nás se s tím brzo naučí tak, aby dělal kafe stabilně lepší než by kdy vylezlo z automatu. (i na tohle rozhodnutí rád uslyším názor:) )
Notorické Rancilio Silvia mám v merku, ale chtěl bych se ujistit a poznat možné alternativy.
Rád si nechám poradit i s mlýnkem.
Důležitá je mimo dosažitelné kvality kávy spolehlivost, poctivost zpracování, výdrž, údržba i podpora od výrobce a servisovatelnost zařízení, přecejen na "domácí" kávovar tu může být docela asi dost zatížen.
Ještě jeden dodatek - pouze espresso, alternativy jsme zamítli. Ta konzistence holt taky hraje roli
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Za každou zkušenost a názor budu moc vděčný!
Díky!