Kód: Vybrat vše
http://www.ebay.co.uk/itm/like/271083213086?dest=http%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fitm%2F271083213086
Cerstvo napustena voda s bratislavskeho vodovodu mala PPM 220. Prefiltrovana cez BRITU 118 (cez filter uz mohlo pretiect 20/30l) a ked vodu nalejem do mojej bezzery magica do tej plastovej nadobky a neham ju tam tak hodinu pri robeni kavy ma 140.
Na nete som sa docital ze na espresso je ideal mat 100-150 -
Kód: Vybrat vše
http://www.coffeesource.eu/blog/voda-zakladni-element-kavy/
Trosku ma zarazilo aj ze tam plavali malinke cierne ciastocky (mozno zrnka s kavy ?) a mala az 170.
Teraz neviem ci vzdy ked budem robit kavu mam vodu vypustit (ked bude mat nad 150) a prefiltrovat cerstvu.
Aktualne ma voda v nadrzke 142 PPM a 21stupnov celzia.
Cize cim teplejsia voda tak je tym tvrdsia ? Takze tak za 2/3 mesiace budem musiet riesit odvapnovanie masiny tak ci tak ?