Bylo detekováno blokování reklam: Naše webové stránky je možné provozovat díky zobrazování online reklamy našim návštěvníků. Zvažte prosím podporu tím, že na našem webu deaktivujete blokování reklam.
Ahoj chci se zeptat ohledně tohoto kavovaru "FrancisFrancis X1".
Mám možnost ho získat levně, a tak se chci zeptat jestli ho někdo nemáte,
nebo jestli s ním máte někdo nějaké zkušenosti, jestli je to kvalitní kávovar.
Protože uvažuji o tom, že bych ho koupil.
Díky za odpovědi
-------------------------------------------------------- kávovar: Gaggia Classic, Saeco Family xxxx, Rancilio S27, LaCimbali M25 Leader, Allegro espresso, Miklos (Rega), Faema Zodiac, Carimali Alfa mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
osobně jsem tento kávovar neměl, ale tak měl jsme možnost si ho ošahat v krámě a něco jsem i četl, když jsem "studoval" můj kávovar. Přeci jen oba jsou především designově zaměřené (v původní ceně předražené). Obecně se většina majitelů shodovala, že Ascaso je na tom lépe, ovšem ani Francis Francis není úplně marný kávovar. Jen od něj nesmíte čekat stejně jako od jiných kávovarů ve stejné cenové třídě (předpokládám prodejní cenu okolo 10 tisíc nebo kolik to stál), ale pokud je levně jak píšete, tak si myslím, že neprohloupíte. Pozor ale pokud se nejedná jen o variantu na PODy nebo nějakou jinou neplnohodnotnou verzi. Dále samozřejmě záleží na stavu... Je to prostě kávovar postavený na designu...
Do I like my coffee black? There are other colors?
Jak píše Bouncer,je to především dizajnovka.Nicméně s poctivým italským vnitřkem - klasická kostrukce italské malobojlerovky s mosaznými vnitřnostmi.
Francis je už v dnešní době designová klasika - existuje několik dalších kávovarů pochybných značek s okopírovaným designem.
Jestli jo nebo ne - záleží na ceně a srozuměním s designem,kvality bych se nebál...
Coffee Machine: Isomac TEA, Tecnosystem Magic , Other Scrap - Cafetiere Pezzetti, Clever Dripper, French Press, Aeropress Grinder: Anfim Best , Anfim KS, Wega Max 6.4/Compak K6, Hario Mini Mill, Temp :) Roaster: UPK
Miku bude tak dlouho špekulovat až zaváhá.
Je to narážka na toto jeho jiné vlákno TADY taková nabídka se tady v inzerci zase tak často neobjevuje.
-------------------------------------------------------- kávovar: Gaggia Classic, Saeco Family xxxx, Rancilio S27, LaCimbali M25 Leader, Allegro espresso, Miklos (Rega), Faema Zodiac, Carimali Alfa mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
Jenom bacha, aby ten kávovar nebyl jen na kapsle a cena nebyla výhodná právě kvůli tomu. Na internetu je takových dost. Na první pohled vypadají lákavě