Pomůcka na šlehání mléka
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Pomůcka na šlehání mléka
Dobrý den, chtěla jsem se zaptat. Přijela moje švagrová z Německa a ta mi říkala že u nich prodávají nějaký mechanický šlehač mléka na kávu. Já osobně doma žádný kávovar nemám ale tuhle pomůcku bych určitě uvítala. Chtěla jsem proto vědět jestli mi někdo poradí oč jde a zda-li se to tu dá sehnat. Jinak uvítám samozřejmě i jiné návody jak udělat schvělou pěnu z mléka. Mockrát děkuju.
- primacafe
- Administrátor
- kávovar: Carimali ALFA
- mlýnek: Carimali Junior
Re: Dotaz na pomůcku
No jestli to spíš nebude toto.

šlehací konvice na kapučíno, velmi jednoduchá obsluha vynikající výsledky, s tímto přístrojem docílíte nádherné husté mléčné pěny pro přípravu Vašeho oblíbeného latte nebo kapučína
3 500,- s DPH
doplňující popis je stažený přímo z nabídky internetu (jen jsem doplnil chybějící písmenka)

šlehací konvice na kapučíno, velmi jednoduchá obsluha vynikající výsledky, s tímto přístrojem docílíte nádherné husté mléčné pěny pro přípravu Vašeho oblíbeného latte nebo kapučína
3 500,- s DPH
doplňující popis je stažený přímo z nabídky internetu (jen jsem doplnil chybějící písmenka)
mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
Co z toho, že zítra bude líp, pokaždé když se probudím, tak je dnes.
--------------------------------------------------------
kávovar: Gaggia Classic, Saeco Family xxxx, Rancilio S27, LaCimbali M25 Leader, Allegro espresso, Miklos (Rega), Faema Zodiac, Carimali Alfa
mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
- hnup
- silně pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
To môže byť kľudne aj tá sranda z Ikey, nie? U nás to stojí 39,- slovenských, no treba dokúpiť dve tužkové baterky.janca26 píše:...nějaký mechanický šlehač mléka na kávu...
- arny71
- více pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
Šlehač z Ikei vřele doporučuji, ušlehá za pár sekund krásnou hustou pěnu i z ohřátého mléka (osobně doporučuji spíš plnotučné mléko).
Ta mašinka výše za 3 500 Kč je snad špatnej vtip.
(Ikea = 29 Kč).
Ta mašinka výše za 3 500 Kč je snad špatnej vtip.

- primacafe
- Administrátor
- kávovar: Carimali ALFA
- mlýnek: Carimali Junior
Tak tady je ten zázrak pro ty, kterým se stále nedaří našlehat mléko. S tímto to jde úplně samo.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Co z toho, že zítra bude líp, pokaždé když se probudím, tak je dnes.
--------------------------------------------------------
kávovar: Gaggia Classic, Saeco Family xxxx, Rancilio S27, LaCimbali M25 Leader, Allegro espresso, Miklos (Rega), Faema Zodiac, Carimali Alfa
Re: Pomůcka na šlehání mléka
Poté co jsem nejspíš díky pěnění mléka přehřála Silvii, tak přišel na řadu tenhle bazmek z Ikey. Jenže po nějaké době užívání mi spadl na zem a nefunguje
... mně asi pěnění mléka není souzené.
Ale jak píše p. Konečný, dá se i s tímto šlehačem udělat při troše cviku pěkná pěna. A pokud někdo rád hustou pěnu, která by se dala krájet, tak ta s tím jde udělat i bez cviku
(obzvlášť když do něj dáte čerstvé baterky).
Dodatek: Tak už mi přestal fungovat druhý tento přístroj z Ikey, tentokráte bez pádu, jen tak sám od sebe - kvalita velmi odpovídá ceně.

Ale jak píše p. Konečný, dá se i s tímto šlehačem udělat při troše cviku pěkná pěna. A pokud někdo rád hustou pěnu, která by se dala krájet, tak ta s tím jde udělat i bez cviku

Dodatek: Tak už mi přestal fungovat druhý tento přístroj z Ikey, tentokráte bez pádu, jen tak sám od sebe - kvalita velmi odpovídá ceně.