edit:// ještě k tomu odkazu na tu levnou silvii... je to repas :/
Počkat, počkat:Ostmes píše:Pokud jde jen o pressa, tak to takový problém nebude. Čas mezi nahřátím po presu je cca minuta a půl a to je doba než připravíte kafe do páky.
Takže 6 káv do 5-7 minut..
Pokud bude někdo chtít kapučíno, tak to bude horší....
Kód: Vybrat vše
http://www.rancilio.it/rancilio/prod_model.jsp?id_model=83&id_language=2&id_category=11
Tak to abych to taky vyzkoušel a změřil si to.mill píše:Hmmm, šest káv do pěti minut? Ačkoliv si nemyslím, že se s tím až tak moc piplám, tak do pěti minut bych to nedokázal. Technologické pauzy, jako třeba vyklepnutí puku, vyčistění páky, namletí, tampování, event, vyladění teploty surfingem......dobrý, smekám. Někdy si to zkusím stopnout, ale 5minut fakt nedávám.
Nicméně, takhle obšírně jsem chtěl naznačit, že samotný proces přípravy espressa je (alespoň u mne) delší, než schopnost Silvie se znovu zotavit po shotu.
Je tady celé jedno vlákno o PID.edge píše:Dlho som nebol na tomto fore. Mam Silviu uz 2 roky a stale velka spokojnost. Kavu uz robim velmi slusnu, najma na dvojitom sitku. Rozmyslam nad PIDom, viete mi poradit kde ho kupit? Je jeho instalacia narocna? Chcem to najma kvoli zene, aby nemusela nad tym laborovat ako ja
Ja to az tak presne nerobim a dari sa mi robit slusna kava skoro za kazdym ...dstrom píše:Zdravím všetkých.
po niekoľkých mesiacoch užívania Silvie+Rockyho by som rád prispel niekoľkými skúsenosťami.
Mletie:
s každou kávou je to nové, ale +- sa mi osvedčilo nastavenie 4-6.
Príprava:
používam len double misku,.................