Bylo detekováno blokování reklam: Naše webové stránky je možné provozovat díky zobrazování online reklamy našim návštěvníků. Zvažte prosím podporu tím, že na našem webu deaktivujete blokování reklam.
Vidím, že sa mi otvárajú nové možnosti. Logistické detaily zrejme vyriešime vo "VIP kruhu" :-D
Ja ďakujem Vám, toto fórum mi opäť raz rozšírilo obzory (a doplnilo môj okruh nerestí ). Prirovnal by som to, a dúfam že táto paralela žiadneho kávofila neurazí, k objavu dobrého alkoholu, teda niečo v zmysle "piť vs. vychutnávať". Doterajší pohľad na svet typu "káva=turek/neska->nechutí mi" sa rapídnym spôsobom obrátil.
Moja zbierka:Kávovar/espresso: Promac Club ME, La Scala Aida 2, Italsab E61, Nuova Simonelli Mac Digit; Mlynček: Eureka Mignon doserless, Rancilio MD40, Rossi RR45, La San Marco SM90; Alternatívne metódy: Hario V60, Aeropress, Syphon Tiamoespressolab.sk - servis, náhradné diely a baristické pomôcky
Spectre píše:Zároveň by som rád oslovil aj kávofilov BA-okolie, myslím že v aute nejaké voľné miesto ešte ostane a keď budem merať cestu, nemám problém s tým vybaviť prípadnú objednávku aj iným návštevníkom tohto fóra.
Ďakujem za ponuku, veľmi rád využijem, keď to bude aktuálne.
Asi mám dnes nějak krátké vedení, tak se pro jistotu ptám - chtěl jsem koupit 4 x 300g balení, a před odesláním objednávky jsem si všiml, že máte vánoční slevu 10% na objednávky zaslané od 22.11. Ale že je možnost udělat objednávku už teď a do Poznámky upravit čas dodání.
Jenže já to chci na firmu, a ta faktura , když udělám teď objednávku, nemá v sobě tu 10% slevu.
Mám tedy počkat s objednávkou na 22.11. ?