U f. Primacafé jsem si přes internet objednal kávu(400g.) Po 5 dnech od objednání kávy jsem už netrpělivě vyhlížel ve schránce výzvu,že je balíček na poště. Ale stále nic. Napsal jsem tedy a-mail s dotazem na p. Konečného,ten mi obratem,během 1 hod. odpověděl,že balíček s kávou už posílal a to hned druhý den po objednávce.Šel jsem tedy na poštu kde jsem se ptal,zda nemám balíček.Bylo mi řečeno,že zde žádný není.Po tel. rozhovoru s p. Konečným jsme se dohodli na tom,jak budeme postupovat dále,jěště chvíli jsem čekal zda balíček nepřijde,ale bohužel stále nic.Doma už káva docházela,tak jem zakoupil kávu Brasil Santos od f. Oxalis,ale to jsem si naběhl,byl to ..... . Jěště jsem to zkusil na poště opět z dotazem na balíček,ale odpověď stále stejná "nic tu nemáte".Neochota,arogance,to je heslo české pošty.Takže mi p.Konečný poslal kávu novou,která během dvou dnů dorazila domů a já si opět mohu pochutnávat na vynikající kávičce.
A jak to dopadlo s tím předchozím balíčkem? Při odběru druhého balíčku na poště mně bylo řečeno,že tam mám už 14 dní balíček?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: Takže nevím,nevím.Domů mi žádná výzva nepřišla,na poště mi 3 krát řekli,že tam žádný balíček není.Takže má cesta vedla za vedoucí pošty,kde jsem podal stížnost.
Musím opravdu pochválit p.Konečného za ochotu,rychlost a chuť řešit můj problém.Protože s tímto přístupem se v České republice moc nesetkáte.
Přeji hodně úspěchů a já vím,že jinde si kávu už neobjednám.

GSX 1400 z Náchoda.