ETA-0180 90000
Pravidla fóra
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
ETA-0180 90000
Zdravím. Mám na vás prosbu.
Jsem v oblasti presovače úplný začátečník. Přišel mi pákový presovač ETA, bez návodu a hned jsemsi nadšeně dělala první kapučíno. Udělala jsem si preso a trošku řidší mléčné pěny. Napoprvé jsem byla spokojená. Poté jsem si dopoledne chtěla udělat kafe druhé, a ejhle.. místo kávy mi tryskou stříkala horká voda a káva do hrnku žádná. Chtěla bych se zeptat, co mám dělat? Od té doby se mi nepodařilo udělat nové kafe, vždy se opakuje jen vodový gejzír a ještě i když je přístroj vyplý a v nádobce je voda, voda odkapává z trysky pryč, až je prázdný zásobník. Jsem z toho nešťastná, prosím moc o radu. A pokud byste měli náhodou návod na typ ETA-0180 90000, velmi ráda uvítám jeho kopii poštou či sken mailem.
Mockrát předem děkuji za odpovědi.
Jsem v oblasti presovače úplný začátečník. Přišel mi pákový presovač ETA, bez návodu a hned jsemsi nadšeně dělala první kapučíno. Udělala jsem si preso a trošku řidší mléčné pěny. Napoprvé jsem byla spokojená. Poté jsem si dopoledne chtěla udělat kafe druhé, a ejhle.. místo kávy mi tryskou stříkala horká voda a káva do hrnku žádná. Chtěla bych se zeptat, co mám dělat? Od té doby se mi nepodařilo udělat nové kafe, vždy se opakuje jen vodový gejzír a ještě i když je přístroj vyplý a v nádobce je voda, voda odkapává z trysky pryč, až je prázdný zásobník. Jsem z toho nešťastná, prosím moc o radu. A pokud byste měli náhodou návod na typ ETA-0180 90000, velmi ráda uvítám jeho kopii poštou či sken mailem.
Mockrát předem děkuji za odpovědi.
Re: ETA espresso
Ne káva tryskou, ale horká voda z trysky a káva nevytéká vůbec.. tak to nechápu..
- primacafe
- Administrátor
- kávovar: Carimali ALFA
- mlýnek: Carimali Junior
A tím knoflíkem na zavření horké vody (páry) to zavřít nejde?
A přepnout vypínačem z páry na kávu.
A přepnout vypínačem z páry na kávu.
mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
Co z toho, že zítra bude líp, pokaždé když se probudím, tak je dnes.
--------------------------------------------------------
kávovar: Gaggia Classic, Saeco Family xxxx, Rancilio S27, LaCimbali M25 Leader, Allegro espresso, Miklos (Rega), Faema Zodiac, Carimali Alfa
mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
No právě že nejde.. a už si nemůžu udělat ani kafe.. vytečou 2kapky přes páku a káva je studená! a voda teplá, ne horká teče proudem z trysky na pěnu..
- hnup
- silně pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
Čo tak skúsiť podať reklamáciu?
Doteraz som bol hlúpy... Ale teraz u mňa nastal obrat o 360 stupňov.
Ano, ta možnost mě taky napadla.. chtěla jsem se jen zeptat odborníků, zda něco nedělám špatně, ale asi ne, tudíž ho budu reklamovat..
Děkuji za pomoc
Děkuji za pomoc

No tak už jsem konečně zjistila, čím to je: přístroj se nahřívá, ale nenahřeje, voda zůstává vlažná a proto ty problémy. Ještě jednou díky, už je v reklamaci 

- hnup
- silně pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
Pokiaľ je zatvorený ventil, tak voda nesmie tiecť cez trysku, je úplne jedno, či je studená alebo teplá. Takže problém s nahrievaním nebude asi jediný problém tohto kávovaru.
Držím palce s reklamáciou!
Držím palce s reklamáciou!
Doteraz som bol hlúpy... Ale teraz u mňa nastal obrat o 360 stupňov.
Děkuji všem za odpovědi, určitě jste mi moc pomohli 

- primacafe
- Administrátor
- kávovar: Carimali ALFA
- mlýnek: Carimali Junior
Re: ETA-0180 90000
Bylo by zajímavé vědět jak ETA dopadla. Jestli se podařilo závadu odstranit a kávovar lze pro přípravu kávy v domácnosti používat.
Co z toho, že zítra bude líp, pokaždé když se probudím, tak je dnes.
--------------------------------------------------------
kávovar: Gaggia Classic, Saeco Family xxxx, Rancilio S27, LaCimbali M25 Leader, Allegro espresso, Miklos (Rega), Faema Zodiac, Carimali Alfa
Re: ETA-0180 90000
Dobrý večer, všem
Zmíněný kávovar ETA se z reklamace nevrátil, prý nějaký vadný kousek
ale mám přístroj stejný, druhý. Takže vše nakonec dobře dopadlo a tento vodu nahřívá, funguje, jen s pěněním mléka bojuji, skoro jako každý.
Děkuji všem za pomoc a podporu

Zmíněný kávovar ETA se z reklamace nevrátil, prý nějaký vadný kousek

Děkuji všem za pomoc a podporu