Na to že knížky téměř nečtu, tak jsem ji v podstatě přečetl za hodinu. Proč? Protože má 160 stran, ale z toho velmi velký podíl fotek a samotný font je velký a roztažený. Takže toho textu je tam velmi málo.
A co jsem se dočetl? Už na první prolistování je vidět, že se v podstatě jedná o výpis z internetu (autor úvádí zdroje) a svých vlastních poznatků do toho moc nedal. Jsou tam dělány nějaké ,,výzkumy,, v oblasti síly tempování, chladnutí espressa, obsahu kofeinu a různé jiné. Nebo tam třeba jsou fotky z mikroskopu kde se ukazují rozdíly v druhy mletí na rozlišných mlýncích.
Závěrem bych dodal: Jak jsem psal je to defakto výtah z internetu, ale pro někoho kdo nechce sedět a googlovat to může být přínos. A taky jsou tam přepisy z anglických odkazů a kdo tomu jazyku nehoví, tak v knize si počte. Ale doma tu knihu nepotřebuju.
Odkaz na stránky o knize:
Kód: Vybrat vše
http://jaknakavu.eu/o-kave/prodej-knihy-jak-na-kavu/