Kód: Vybrat vše
http://www.jlhufford.com/ProductDetails.asp?ProductCode=ascaso-non-pressurized-kit

Na starou napěňovací trysku jsem si sice už zvykl (ten válcový nástavec lze sundat lehce a viděl jsem i video, kde šlo pěnit mléko úspěšně bez něj) - ale když už jsem objednával upgrady, tak jsem vzal i novou verzi nástavce, která má blíže k pokročilejším tryskám: S tím se tedy zatím učím

Celkově mám z upgradu radost, ale mám i jeden menší problém - nějak se mi zatím nedaří ideální nastavení, aby mi vyšla dobrá crema a správné množství. Asi to bude v hrubosti mletí, i když mám pocit, že už mleji jemněji než dříve pro napěňovací misky. S každým další pokusem to snižuji - ale pořád mám asi 50 ml (a více), které mi mi natečou za 20 vteřin (resp. 2x50 ml, používám double). Celkově mi přijde, že když pustím kávovar na prázno - bez kávy, tak teče poměrně velké množství vody, více než dříve. Nějak nemohu ale příjít na důvod - k té původní hlavě jsem vlastně přidal další části, takže bych to měl spíš zpomalit a pokud bych při montáži něco poškodil, tak bych očekával spíše úbytek vody než nárůst. No budu dále zkoušet a až budou hezčí výsledky, tak nasdílím i nějaké video