Ahoj,
získala jsem použitý ascaso dream, ale bohužel u něj chybí páka na mletou kávu. Nemůžu na webu žádnou najít. Můžete mi poradi, kde se dají na ascaso dream sehnat náhradní díly?
Díky moc.
ascaso dream
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
- bouncer
- více pokročilý
- kávovar: Ascaso Dream
- mlýnek: Gaggia MDF
Re: ascaso dream
Zdravím,
Ascaso není moc rozšířená značka v ČR, takže to může být trochu problém. Znám pár zahraničních stránek, ale netuším zda posílají do ČR (spíš ne). U mého českého návodu je zmínka, že ohledně servisních požadavků (kam náhradní díly podle mě patří) je možné se obrátit na LE PATIO INTERNATIONAL
Takže bych začal asi tam...
Ascaso není moc rozšířená značka v ČR, takže to může být trochu problém. Znám pár zahraničních stránek, ale netuším zda posílají do ČR (spíš ne). U mého českého návodu je zmínka, že ohledně servisních požadavků (kam náhradní díly podle mě patří) je možné se obrátit na LE PATIO INTERNATIONAL
Kód: Vybrat vše
http://www.espresso.cz/le-patio/kontakt/
Do I like my coffee black? There are other colors?
- Seky
- více pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
A to chybí opravdu celá páka, nebo miska?
Já jen pro přesné info
Já jen pro přesné info

- Radim Zídek
- mlýnek:
Ascaso prodává pražská firma Coffeesource, mlýnky jsem tam viděl tak si myslím, že díly ke kávovaru by zajistili také.
Zdravímbouncer píše:Zdravím,
Ascaso není moc rozšířená značka v ČR, takže to může být trochu problém. Znám pár zahraničních stránek, ale netuším zda posílají do ČR (spíš ne). U mého českého návodu je zmínka, že ohledně servisních požadavků (kam náhradní díly podle mě patří) je možné se obrátit na LE PATIO INTERNATIONALTakže bych začal asi tam...Kód: Vybrat vše
http://www.espresso.cz/le-patio/kontakt/
Také mám tento kávovar. Mám k němu vše, kromě návodu a ten nemůžu nikde sehnat. Můžete mi pomoci?
- bouncer
- více pokročilý
- kávovar: Ascaso Dream
- mlýnek: Gaggia MDF
Napadá mě, že bych mohl okopírovat, ale teď jsem měsíc mimo domov... nebo možná bude v angličtině/španělštině na stránkách výrobce. Ovšem není ani o co stát - ten český návod je příšerný a celkově jsem se dozvěděl zde 10x víc než z návodů 

Do I like my coffee black? There are other colors?
- primacafe
- Administrátor
- kávovar: Carimali ALFA
- mlýnek: Carimali Junior
Ten kávovar je tak jednoduchý, že nevím co od návodu očekáváte. Když si přečtete návod od Gaggia Classic nebo Rancilio Silvia, je to to stejné. Akorát bude asi jiné rozložení ovládacích prvků.
mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
Co z toho, že zítra bude líp, pokaždé když se probudím, tak je dnes.
--------------------------------------------------------
kávovar: Gaggia Classic, Saeco Family xxxx, Rancilio S27, LaCimbali M25 Leader, Allegro espresso, Miklos (Rega), Faema Zodiac, Carimali Alfa
mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior