jsou někde snadno (=levně) dostupné misky (baskets) značky Synesso? Pár lidí zde na fóru psalo o používání dvojité misky této značky. Já bych si po pročtení mezinárodních diskusí přál jak single (7G) tak i double (14G) jako upgrade originálních misek Rancilio k Silvii (V3). Double misku Synesso jsem našel na několika internetových obchodech, single miska se mi nějak nedaří najít, a hlavně se mi u zboží za 10 USD nechce platit dvojnásobné poštovné...
Misky Synesso
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Misky Synesso
Pěkný den, (snad jsem kategorii zvolil správně - pokud ne, prosím o přesunutí)
jsou někde snadno (=levně) dostupné misky (baskets) značky Synesso? Pár lidí zde na fóru psalo o používání dvojité misky této značky. Já bych si po pročtení mezinárodních diskusí přál jak single (7G) tak i double (14G) jako upgrade originálních misek Rancilio k Silvii (V3). Double misku Synesso jsem našel na několika internetových obchodech, single miska se mi nějak nedaří najít, a hlavně se mi u zboží za 10 USD nechce platit dvojnásobné poštovné...
Nedováží to někdo do ČR? Díky za odpovědi, Dan.