damianps píše: ↑sob 05. pro 2020 22:24:47
Zdar, no momentalne odvadzam pretlakovu vodu mimo stroj. Ta voda je fakt hnus. Mam ale pocit ze to ide aj do paky a horucej vody. Skusam aj menit balenia vody..ziadna zmena.
nekupoval som stroj za 1000 Eur aby mi z neho trcali hadice a ball sa, ze ak niekomu urobim len caj tak ma s nim posle do teplych krajin (tymto sposobom som to zistil...zial)
ahoj
mám ho asi dva a pol roka a už po pár mesiacoch som začala riešiť, čo robiť s nádobou na vodu, lebo smrdí. ale fakt že veľmi. káva ani horúca voda síce nesmrdeli, ale pri predstave, čo sa tam vylúhuje, ma oblieval pot

kúpila som si sklenenú karafu a prehodila hadičky. ale ako hovoríš, na stroji za tisícku hadičky von a sledovať hladinu vody stále..
a čo je pre mňa zaujímavé, že nádrž v stroji musí byť stále aspoň čiastočne naplnená vodou, inak hlási, že nemá vodu :D to má nejaký snímač hmotnosti abo čo?? raz som ju musela trochu naplniť, asi sa odparilo už.. myslela som, že to závisí od tej hadičky a bude mi to hlásiť nízku hladinu aj po prehodení do karafy a trt makový..
je to takto na prd, no, ale aspoň nepijem ten vylúhovaný bordel.. stále sa snažím prísť na to, z čoho a ako by sa dala vyrobiť náhradná nádržka..?? ak by mal niekto nejaký nápad.. alebo tip, kto/kde by to vedel spraviť z nerezu.. hláste sa! :D ale zas ak by to bolo z nerezu a hlásenie nízkej hladiny vody závisí od hmotnosti..