Co přesně znamená pitelné to je subjektivní nevíme na co jste zvyklá. Je potřeba brát v úvahu, že je to automat = slabá hodně vodnatá káva s nekvalitní creamou. Samozřejmě někdy lepší někdy horší od přístroje vzhledem k cenové hladině přístroje by ale něco co se vypít dá měl udělat.
Nenašel sem moc informací o tomto kávovaru, popravdě vestavěný kávovar vidím poprvé

. Pokud byl evidentně neudržován jak píšete bude se jednat o zavápění, v mlýnku budou žluklé oleje na mlecích kamenech a zřejmě spařovací jednotka zanesená kávovou sedlinou. Máte u toho nějaký návod kde by byli doporučené nějaké prostředky na čistění?
Začal bych odvápněním následoval odstraněním kávových sedlin, každý výrobce má nato své prostředky, není nutné je použít ale použití výrobcem doporučené je 100% jistota bez laborování ale bohužel většinou vysoká cena těchto prostředků.
Co se týče mlýnku tak lze ho čistit tabletami GRINDZ běžně to u automatů dělám, mám na firmě 3 Saeca small a doma Saeco Xelsis a všude to pravidelně čistím a bez problému, ale je potřeba dát pozor pokud nemá kávovar vyndavací spařovací jednotku je to velké riziko, většinou nejde zapnout jen mletí a nebo dostatečně včas zastavit proces spaření aby se to ve spařovací jednotce neslepilo a neucpalo jí.
Otázky:
Máte návod?
Jaké tam dáváte kafe?
Kávovar má mít několik režimů a to ala espresso, pak nějaká velká káva a podobně co používáte?
Lze vyndavat spařovací jednotku? Tedy jednotku co kam se kafe mele a protéká jí voda?
Co je podle vás na kávě špatně proč nechutná?