Bylo detekováno blokování reklam: Naše webové stránky je možné provozovat díky zobrazování online reklamy našim návštěvníků. Zvažte prosím podporu tím, že na našem webu deaktivujete blokování reklam.
obracím se na Vás s prosbou. Rodiče dostali od přátel starší kávovar Saeco Talea Ring Plus. Bohužel však bez českého návodu. Již druhý den brouzdám po internetu, ale návod se mi nikde nepodařilo najít. Pokud máte tento návod k dispozici, moc Vás prosím o jeho zaslání, aby si rodiče mohli pochutnat na dobré kávě . Děkuji za případnou spolupráci a ochotu zabývat se mým problémem.
-------------------------------------------------------- kávovar: Gaggia Classic, Saeco Family xxxx, Rancilio S27, LaCimbali M25 Leader, Allegro espresso, Miklos (Rega), Faema Zodiac, Carimali Alfa mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
Ale to si ju musíte taky koupit. Kávovar není zase takový zázrak, že by z tuctové suroviny (kávy) udělal dobrou kávu (espresso). Velmi mnoho záleží na tom co do kávovaru nasypete.
-------------------------------------------------------- kávovar: Gaggia Classic, Saeco Family xxxx, Rancilio S27, LaCimbali M25 Leader, Allegro espresso, Miklos (Rega), Faema Zodiac, Carimali Alfa mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
Nejde ani tak o druh kávy, ale skôr o to, aby bola kvalitná surovina a čerstvá. A čo sa týka dostupnosti takejto kávy, tak ste na primacafé viď kávový obchod
renie píše:Mohu znát Váš nejoblíbenější druh kávy ? Mám doma automat DeLonghi a ráda se poučím .
Nevím jak Vám mám poradit, vůbec netuším jakou kávu (chuť) a co v kávě upřednostňujete. Mám oblíbených asi 30 druhů káv protože je pijeme průběžně, tak jak se vám zákazníkům praží.
Popsané jak jednotlivé kávy naši zákazníci vnímají najdete zde: http://www.primacafe.cz/primafrm/viewforum.php?f=62
Celou nabídku obchodu pak zde: http://shop.primacafe.cz/