jak rozebrat Kávovar z Lídlu
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
-
- více pokročilý
- kávovar: Silvercrest SEM 1100 A2, teď Rancilio Silvia BC
- mlýnek: Tristar KM 2270,Graef cm 702, teď Rancilio Rocky Doserless
jak rozebrat Kávovar z Lídlu
Nevíte nebo nemáte zkušenosti s rozebráním kávovaru z Lídlu viz. foto. Přední část je na asi 4 šroubky, ale ta zadní kde je nádoba na vodu tam je to už asi nasazený silou a nebo nevím jak prostě jsem se do toho nemohla dostat a kvůli nepatrné závadě jsem ho musela reklamovat ale teď mi končí již záruka tak bych to nutně potřebovala vědět pro pozdější poruchu kdy už espresovač nebude v záruce https://www.dobrydeal.cz/805/espresso-k ... cenavykon/
- papun
- silně pokročilý
- kávovar: Carimali Alfa
- mlýnek: Ascaso i-sttel
Re: jak rozebrat Kávovar z Lídlu
Jestli to máš v záruce, tak to reklamuj. tím, že se budeš snažit to rozebrat akorát přijdeš o tu záruku. A až se to zase pokazí, tak to případně řeš. Ale stejně bude asi jednoduší to zahodit.
-
- více pokročilý
- kávovar: Silvercrest SEM 1100 A2, teď Rancilio Silvia BC
- mlýnek: Tristar KM 2270,Graef cm 702, teď Rancilio Rocky Doserless
děkuji za knížecí radu, ale ted se spíše rozhoduji jestli zaplatit hypotéku a nebo si koupit novej už o několik levlů víš za 15nácku? tak co myslíte? rady typu hodit do popelnice to si nemůžu dovolit a myslela jsem si že když je to několik vláken o levnějších kávovarech, že mi někdo adekvátně i poradí....papun píše:Jestli to máš v záruce, tak to reklamuj. tím, že se budeš snažit to rozebrat akorát přijdeš o tu záruku. A až se to zase pokazí, tak to případně řeš. Ale stejně bude asi jednoduší to zahodit.
Tenhle kávovar je super. Rozebrání je jednoduché ale už si nepamatuji. Přišel jsem o něj, nyní mám jeho novější model a ten už je navržen hůř. Kvalita připravené kávy je v obou vysoká, udělá nádhernou pěnu. Kávovar za 12,000 co mám v jedné kuchyni takovou kávu nedokáže.
- dusan333
- pokročilý
- kávovar: Gaggia Classic
- mlýnek: Ascaso i-steel i1
to lzou: Super je druhá polovica tvojho príspevku. Daj ešte jeden vtip aj na nedeľu.
- Pantom
- více pokročilý
- kávovar: Gaggia classic plus, Gaggia Baby Twin,
- mlýnek: Rocky
Chtěl jsem také něco přidat na mlýn, ale když jsem se nad tím zamyslel, tak mě došlo, že má asi pravdu.dusan333 píše:to lzou: Super je druhá polovica tvojho príspevku. Daj ešte jeden vtip aj na nedeľu.
Pokud nemá kvalitní mlýnek a používá přetlakové misky, tak na "drahém" kávovaru s nepřetlakovými miskami bude výsledek bídný.Vždyť to všichni přece známe, jak nám to špatně teklo, a že to chce cvik......
Ona příprava kávy s přetlakovou a nepřetlakovou miskou je přece úplně odlišná a i výsledný nápoj je samozřejmě také jiný.
Dokud si sám nezjistí ,jak by mohlo espresso chutnat,tak bude spokojen s tím, co má.