dneska jsem si pořídil tohodle mazlíka. Není sice nový( r.v. 2007), ale je v luxusním stavu. Jediné co tak pořídně vyčistit ze všech stran. A mám jeden dotaz. Jelikož tu není přímo vláko LaScala butterfly tak snad nevadí, že to dám sem. Jedná se o to když vypínám extrakci kde se musí páka dotáhnout až dolů. Dá se to nějak promazat? Příjde mi, že to trochu drhne, ale nevím zda-li to je normální, nebo ne? Díky moc. Samozřejmě chystám nějakou menší recenzi a mé osobní zkušenosti. Jakmile dokoupím dvouporcovou misku a výpust vrhnu se na učení.

Technical characteristics:
L: 1 UNIT: BUTTERFLY 1-unit espresso machine. Brass unit with lever and manual coffee dispensing. Single element resistance with safety thermostat, internal vibrating pump and stainless steel cup-guard. Electronic level control, safety valve, backflow valve in the boiler, one chrome-plated steam and one chrome-plated hot water spout. Three-litre plastic tank (holds 50 average Italian-style coffees). Stainless steel and oven-painted steel body. Manual coffee On-Off with lever control.
Standard colours: Red Bordeaux, Grey and Aluminium.
Optional colours: Black, Stainless Steel and Gold.
Dimensions: (L) 320 x (D) 450 x (h) 430 mm. 0.131 sq.m.
Weight: 25kg. 2.0-litre copper boiler.
Electrical data: 230V/50-60Hz, 1,250 Watts.
Optional extras: Water softener, adaptor for pods, coffee grinder with dispenser, pre-set for connection to water mains, filter-holder for coffee-substitute, stainless steel body.