
Ďakujem.
Kód: Vybrat vše
http://www.torrelsa.cz/cs/molino-challenge
Teplomer sice mam, ale nenapada me kde a jak tu teplotu merit. Nekde uz jsem psal, ze pouzivam nejnizsi teplotu. A klasiku- 20ml a 25-35 vterin, podle toho jak to tece (jak se kava povede namlit a utahnout). Pri te nizke teplote trochu delsi cas nema fatalni nasledky. Pred presovanim vzdy odpustim trochu horke vody. Dulezite je, aby za pul minuty presovani nenateklo z jednosalkove misky vic jak 20ml kavy.Rostacl píše:Na jakou teplotu máte kávovar nastavený? Nezkoušel jste prosím někdo měřit teploty na výstupu pro všechny 3 možné stupně nastavení?
Dobrý den, jsem v kávě zatím neznala. Nicméně bohužel jsme pred půl rokem koupili delonghi kávovar bc685. Ted už bych take volila daleko lepsi, penize ale zatím na to nejsou. Objednala jsem tedy nepretlakove misky a tamper - muj dotaz funguje vám tedy pressovac spravne s novými miskami? Mlýnek dokoupim take, jelikož bych jednou chtěla Lelit 042 TEMD tak půjdu do mlýnku od nich.Venk píše:Jasně, jen mi přijde, že lidi často dle množství cremy hodnotí kvalitu extrakce. Jinak ano je to čistá arabica (brazílie, pražírna cafe eternity).
papun píše:Pro začátek třeba tento:Je to nejlevnější nový a pro tvé potřeby použitelný mlýnek. Není to ferrari, ale stačí.Kód: Vybrat vše
http://www.torrelsa.cz/cs/molino-challenge