Musím ještě nastavit množství mleté kávy na jednu dávku, kde se to nastavuje po půl vteřinách mletí, takže to nějak budu přesýpávat do přiložené měrky, která by měla mít 7g (předpokládám že u kraje zarovnaná). Na misce na kávu je stupnice od 1 do 7, předpokládám značící hrubost. Nicméně tou miskou se dá točit rukou, takže těžko říct, k čemu tam je, protože se točí nezávisle na voliči hrubosti.
Když to shrnu, tak po namletí prvních gramů kávy, upěchování, my z jedné dávky slabounce tekla káva spíš jak z překapávaného kávovaru (běz pěny) a po druhém pokusu nevytekla ani kapka (předpokládám, že to bude asi hrubostí mletí). Tak jsem to v 11 večer zabalil a pokračování příště, dnešní ranní káva bude na benzince

Netušil jsem, že to bude až takový boj.