Bylo detekováno blokování reklam: Naše webové stránky je možné provozovat díky zobrazování online reklamy našim návštěvníků. Zvažte prosím podporu tím, že na našem webu deaktivujete blokování reklam.
pokud někdo bude vyrábět, rád jeden kus vezmu. Ještě jsem se za dva roky (nebo je to dýl?) nedokopal to zadat do výroby sám. Ještě jsem ani neslepil ten rozpraskaný plast .
Pokud by to bylo lakované, tak stačí černý plech. Osobně bych preferoval černý lak - dobře půjde k černému spodnímu dílu (tělo mám červené).
A pro zábradlíčko by šly dobře použít úchytky na skříňky. Dělají se různé tvary, délky a materiály. Koupit se dají v Ikea, jakémkoliv hobymarketu nebo na internetu.
Nevím jestli by vám to pomohlo, ale mohl bych vyfotit svůj kovový dekl co na Alfě mám. Někde tu už fotka je, měl ho uživatel Maslicko a když jsem na bozosi uviděl, že Alfu prodává, tak jsem ho přemluvil a koupil od něj dekl. Třeba bych to i změřil, ale úplně to nezakótuju, protože už nemám CAD ani Inventor a podobně. Otázka je, jestli by to bylo finančně rozumné nechat to vyrobit.
Nechával jsem si vypálit kryt z nerezu, 1,5mm, viz první obrázek. Můžu poslat dxf pro laser.
Mám ještě jeden volný, ale nemá povařené rohy. Kdyby někdo chtěl, vyměním za izolaci na bojler