Dobrý den všem,
jsem novým majitelem tohoto kompaktního jednopakového kávovaru. 9 let starý, a asi 10x použitý...tedy jako nový V této sekci jsem nenašel info o tom, jaký je. Máte s ním někdo zkušenosti?
Vím, ptám se až po té, co jsem si ho koupil, ale když on stál 1500,- Kč , jo a k tomu mlýnek G. Rossi rr45 (také Brasilia ) také za 1500,-Kč + servis 1000,-Kč (nové čerpadlo, použitá páka, bo původní se ztratila či byla odcizena a pročištění trubek). Tedy za 4000,-Kč takový hezký základ. + změkcovač vody. Těším se na učení se jak dělat profi kafíčka a když tak budu informovat sám.
Krásný den všem, kuubula.
Brasilia cappuccino Roma p 1 gr
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
- papun
- silně pokročilý
- kávovar: Carimali Alfa
- mlýnek: Ascaso i-sttel
Re: Brasilia cappuccino Roma p 1 gr
Jestli v tom není nějaký hák, tak to je super kauf. Snad bude sloužit. Víc k tomu, ale nepovím.
- j.bill
- silně pokročilý
- kávovar: Fiorenzato Bricoletta ELE, Grimac La Uno
- mlýnek: La San Marco SM 90/A, IBI KM 65 FIMD
Škoda, škoda, měl jsi začít alespoň přehledem parametrů a nějakou hezkou fotkou. Když jsem prosil admina o uvedení této značky do seznamu, měl jsem to v plánu (ale byl jsem všeobecně upozorněn, že už jsem notorický přispěvovatel , tak už k tomu nedošlo) a slušelo by se to na úvod u každého kávovaru... Kávovar je klasický HX a konstrukce se mi zdá dost bytelná a zástavba rozměrově velká. Zřejmě se počítalo i s rotačním čerpadlem do této skříně. Je to takové "poctivé železo".
Jinak k té ceně gratuluji! To se často nestává.
Jinak k té ceně gratuluji! To se často nestává.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Nerozumný kupec
*bylo: Gaggia: Classic Plus, Espresso, Gran DeLuxe, Isomac Macinino
*je: Ascasso Dream Versatile, Turmix TX10, Gaggia New Baby Class, Gaggia Baby Twin, 3x Rancilio Silvia, Brasilia Cappuccino Roma, Grimac Mini-La Uno, 2x Expobar Office Control, 2x Fiorenzato Bricoletta ELE, La San Marco Practical 95E, La Spaziale Vivaldi S1
2x KitchenAid 5KCG100, Cunill Marfil, RR45, 4x La San Marco SM 90/A, IBI KM 65 full inox mondose digital, La Cimbali Junior
PS: Své názory nikomu nevnucuji, každý ať si dělá, jak uzná za vhodné!
*bylo: Gaggia: Classic Plus, Espresso, Gran DeLuxe, Isomac Macinino
*je: Ascasso Dream Versatile, Turmix TX10, Gaggia New Baby Class, Gaggia Baby Twin, 3x Rancilio Silvia, Brasilia Cappuccino Roma, Grimac Mini-La Uno, 2x Expobar Office Control, 2x Fiorenzato Bricoletta ELE, La San Marco Practical 95E, La Spaziale Vivaldi S1
2x KitchenAid 5KCG100, Cunill Marfil, RR45, 4x La San Marco SM 90/A, IBI KM 65 full inox mondose digital, La Cimbali Junior
PS: Své názory nikomu nevnucuji, každý ať si dělá, jak uzná za vhodné!
- PavelBra
- kávovar: BRASILIA CAPPUCINO ROMA 1gr
- mlýnek: ASCASO i-steel 1
Zdravím,
taky mám jednu Brasilii. Rok výroby 2008. Ale asi za tak 5x vyšší cenu než ty
Je fakt, že místa je tam dost, někde jsem i četl že by tam mělo vlézt rotační čerpadlo.
Jednoduchým měřením jsem změřil tlak 9barů a vibrační čerpadlo je dostačující na to domácí použití.
Jinak jsem si jen zaizoloval boiler. Laboroval jsem jestli nechat kávovar celý den nebo ho pokaždéo ráno zapínat.
Zapínám každé ráno.
taky mám jednu Brasilii. Rok výroby 2008. Ale asi za tak 5x vyšší cenu než ty
Je fakt, že místa je tam dost, někde jsem i četl že by tam mělo vlézt rotační čerpadlo.
Jednoduchým měřením jsem změřil tlak 9barů a vibrační čerpadlo je dostačující na to domácí použití.
Jinak jsem si jen zaizoloval boiler. Laboroval jsem jestli nechat kávovar celý den nebo ho pokaždéo ráno zapínat.
Zapínám každé ráno.
Kód: Vybrat vše
[img]https://drive.google.com/file/d/1K65bfzdkIPWWxBcLVWnRc-YrxWUWWZDL/view?usp=sharing[/img]
[img]https://drive.google.com/file/d/1zq0oKNW8jG1oWB-1NLFNJSy3inB68I2N/view?usp=sharing[/img]
[img]https://drive.google.com/file/d/1k0pB1RCKhFp5gYyNoWrd9JetAo-AYMl-/view?usp=sharing[/img]
[img]https://drive.google.com/file/d/1cxZjyn90uiBykjEdTfPqRe_NnNXMz8W9/view?usp=sharing[/img]