kavovar do 7000kc-capucciono, espresso a latte

Na co při výběru kávovaru dát pozor
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.

Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code

* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Odpovědět
jack68
mlýnek:

kavovar do 7000kc-capucciono, espresso a latte

Příspěvek od jack68 »

Dobrý den,
poprosil bych Vas o navrh kavovaru pro manzelku na vanoce cenove do 7000 (pokud bude levnejsi budu rad :) )
Mel by umet presso,latte a capuccino.
Brouzdam asi jiz dva dny po tomto foru a nemuzu porad na ten spravny narazit(vubec tomu nerozumim-laik ktery pije turka z varne konvice)
Jestli jsem to dobre pochopil tak vychvalujete gaggia a de longhi.Naopak kapslove kavovary odsuzujete.Pokud bude uplne jina znacka nevadi.MOzna bych trosku preferoval de longhi, protoze je co jsem sledoval dostupnejsi.
Poradil by mi nekdo prosim s timto problemem.Diky
zaxon
nováček
kávovar:
mlýnek:

Re: kavovar do 7000kc-capucciono, espresso a latte

Příspěvek od zaxon »

Ahoj mám Gaggii a dělám na ni vše,jenom se to musíš naučit.Takže buďto se chceš něco naučit tak jdi do Gaggia + dobrý mlýnek,nebo se nechceš učit a kup nějaký automat. Nevím kdo tady co psal o de longhi,ale ty mají přetlakové misky.De longhi jsem měl taky.
Redmann
silně pokročilý
kávovar: Gaggia Baby Twin, Clever Dripper, Bialetti, FP
mlýnek: Mahlk. Vario Home, Porlex

Příspěvek od Redmann »

Možno by stálo za to najprv zistit, ako sa ktorý požadovaný kávový nápoj pripravuje, potom ako fungujú jednotlivé druhy kávovarov a z toho uvážiť, či kúpiť pákovku + mlynček, lacnú pákovku, kapsľový kávovar alebo automat. A až potom riešiť či "gaggia a de longhi" alebo niečo iné.
jack68
mlýnek:

Příspěvek od jack68 »

Dekuji za odpovedi.
U nas se vypiji tak max.dve kavy denne.Clovek je skoro porad v praci.Jde mi spis o pohodli :)
Pri predstave ze musim mlyt jeste kavu tak to me uprimne desi.Ja myslel ze jsou nejake automaty ktere to automaticky namelou a davkuji jak je potreba.
Samozrejme jak se dela capuccino nebo late bych se naucil abych obcas udelal radost.
Na ni zapusobil kapslovy kavovar dolce gusto,ale uprimne me se do toho nechce kdyz jsem videl kolik stoji kapsle.
Proto hledam kavovar ktery ji udela latte za nejakou rozumnou cenu.pokud prekrocime mirne 7000 tak se nic nedej.Mojim cilem je udelat radost a zaroven pohodli pro obcasnou kavu
David
silně pokročilý
kávovar: Gaggia Evolution
mlýnek: Gaggia MDF

Příspěvek od David »

Pákovku a mlýnek. Z druhé ruky sežene solidní věci za rozumnou cenu. Levný automat se prodraží na opravách. Laciný, dvakrát placený.
Něžný kávový barbar preferuje tyto kávy a hodnotil tyto restaurace. Proč se vyhnout levným kávovarům?
Odpovědět

Zpět na „Kupujeme nový kávovar“