CATLER ES 8012
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Re: CATLER ES 8012
Nevím jestli se tím mám chlubit ,ale mne vydržel dokonce dva roky, naprosto bez problému 4 až 5 káv z Primacafe denně. Díky tomuto foru jsem naštěstí trochu upgradoval a nelituji.
-
- více pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
Jen teď nevím jestli je to jako úspěch nebo neúspěchmaco píše:Nevím jestli se tím mám chlubit ,ale mne vydržel dokonce dva roky

Coffee Machine: Isomac TEA, Tecnosystem Magic , Other Scrap - Cafetiere Pezzetti, Clever Dripper, French Press, Aeropress
Grinder: Anfim Best , Anfim KS, Wega Max 6.4/Compak K6, Hario Mini Mill, Temp :)
Roaster: UPK
Grinder: Anfim Best , Anfim KS, Wega Max 6.4/Compak K6, Hario Mini Mill, Temp :)
Roaster: UPK
- rastino7
- více pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
aj ked tu nie je este skoro nic popisane o Lelit , ale radsej by som kupil toto (ak sa ma jednat o verziu s mlyncekom ) :maco píše:Nevím jestli se tím mám chlubit ,ale mne vydržel dokonce dva roky, naprosto bez problému 4 až 5 káv z Primacafe denně. Díky tomuto foru jsem naštěstí trochu upgradoval a nelituji.
Kód: Vybrat vše
http://www.lelitespresso.cz/e-shop/espresso-kavovary/se-zabudovanym-mlynkem/pakovy-espresso-kavovar-pl-042-em
Kód: Vybrat vše
http://catler.cz/produkty/espressa/es-8012.html
to pedro13 Jednoznačně úspěch, ale pouze ve srovnání s pakovým krupsem kterého jsem měl před tím. Se Silvií se Catler nedá srovnat.
- hnup
- silně pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
Tak si kúp.rastino7 píše:...radsej by som kupil toto...
maco, keďže môžeš porovnať Silviu (+Isomac) a Catlera, môžeš porovnať Silviu (+Isomac) a Catlera?
Doteraz som bol hlúpy... Ale teraz u mňa nastal obrat o 360 stupňov.
Plus pro Catlera oproti Silvii je větší odkapávací nádobka, (u Silvie to člověk musí trochu hlídat) a absence hadiček v nádržce na vodu. Mlýnek mele v podstatě stejně jako Isomac, možnost nastavení dostačující, ovšem pouze s čerstvou kávou protože jinak kolikrát nestačila stupnice hrubosti nebo jemnosti. Přijde mi že Catler měl robustnější mlecí kameny a možnost snadného vyčistění oproti Izomacu. I když Isomac se dá zase rozebrat z vnějšku,což u Catlera nehrozí. Materiál ze kteráho je zhotoven je podle mne pokovenej plast, blbě se to i čistilo, plech je plech. To že se s ním dobře dělalo preso přisuzuji sice menší průměrem zato hlubší double misce, udělat kafe v singlu bylo mnohem těžší. Přetlakové jsem vůbec nepoužíval. Funkce přerušovaného předspaření mi na Silvii nechybí, možnost nastavit si množství kávy do páky jsem nepoužíval. Tlakoměr v podstatě k ničemu, každá káva se chová jinak takže se tím nedá řídit. Distribuce páry sice asi tak třikrát slabší než u silvie zato není třeba hlídat vodu protože má termoblok. A to zásadní ,cena, Catler stojí i dnes cca 15k, kombo silvie+isomac 13k i s dopravou.
- primacafe
- Administrátor
- kávovar: Carimali ALFA
- mlýnek: Carimali Junior
Takže jak se drtime67 nakonec rozhodl a jestli něco koupil se už asi nikdy nedozvíme.
mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
Co z toho, že zítra bude líp, pokaždé když se probudím, tak je dnes.
--------------------------------------------------------
kávovar: Gaggia Classic, Saeco Family xxxx, Rancilio S27, LaCimbali M25 Leader, Allegro espresso, Miklos (Rega), Faema Zodiac, Carimali Alfa
mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior