Caute.
Rozmyslam nad kupou noveho kavovaru. Pri hladani na internete som narazil na znacku LELIT. Paci sa mi hlavne model LELIT PL 042 zo zabudovanym mlyncekom (viem ze to mieje najlepsie riesenie). Chcem sa opytat co je to za firmu? Ci nahodou uz niekto nema tuto znacku/model? v sekcii o kavovaroch som nasiel o tejto znacke iba jedeno vlakno. Pre mna je tato znacka uplne neznama, ale paci sa mi ze maju priamo na slovensku predajcu aj servis. Vopred dakujem za vase odpovede.
LELIT PL 042
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Re: LELIT PL 042
Idem kupovat ,dam vediet
- primacafe
- Administrátor
- kávovar: Carimali ALFA
- mlýnek: Carimali Junior
Žeby víc jak ze měsíc zatím nic nepřišlo? Nebo z koupení sešlo?
mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
Co z toho, že zítra bude líp, pokaždé když se probudím, tak je dnes.
--------------------------------------------------------
kávovar: Gaggia Classic, Saeco Family xxxx, Rancilio S27, LaCimbali M25 Leader, Allegro espresso, Miklos (Rega), Faema Zodiac, Carimali Alfa
mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
Sorry,že až teraz, Administrátor ma musel nakopnúť.....Takže moja nákupná anabáza s Lelit kávovarom
dopadla následovne: navštívil som predajcu v Trenčíne osobne v jeho prevádzke osobne,
K dispozícii mal: PL 042
PL 41
PL 41 TEM
Zaujala ma pôvodne TEM ka, ale po krátkom skúšaní a urobení niekoľkých káv som usúdil, že táto funkcia nieje pre
mňa až tak podstatná a prax vykompenzuje túto pomôcku,samozrejme aj cena tohoto modelu je vyššia.
Model PL 042 sa mi javil zaujímavejší, myslím dizajnovo, je to ale môj subjektívny názor,možno to robia zaoblenejšie hrany karosérie. Vyskúšali sme teda aj tento model, potvrdila sa mi skutočnosť, ktorá bola už
popisovaná na tomto fóre - odpor páky pri nasadzovaní a doťahovaní v hlave a následné prepúšťanie kávy
mimo páky, vyžaduje si to asi nejaký čas kým si všetko sadne v čom ma utvrdzoval aj predajca.
Takže Lelit som nakoniec nevzal a rozhodol som sa pre značku Quick Mill - Orione vybaveným thermoblokom
ktorý zatiaľ funguje k mojej maximálnej spokojnosti.
Ešte snáď info o nových modeloch Lelit, ktoré zatiaľ ešte niesu v aktuálnej ponuke.
PL 41PLUS - 60mm.páka -454,90Eur
PL 60 - profi. model-604,90Eur
dopadla následovne: navštívil som predajcu v Trenčíne osobne v jeho prevádzke osobne,
K dispozícii mal: PL 042
PL 41
PL 41 TEM
Zaujala ma pôvodne TEM ka, ale po krátkom skúšaní a urobení niekoľkých káv som usúdil, že táto funkcia nieje pre
mňa až tak podstatná a prax vykompenzuje túto pomôcku,samozrejme aj cena tohoto modelu je vyššia.
Model PL 042 sa mi javil zaujímavejší, myslím dizajnovo, je to ale môj subjektívny názor,možno to robia zaoblenejšie hrany karosérie. Vyskúšali sme teda aj tento model, potvrdila sa mi skutočnosť, ktorá bola už
popisovaná na tomto fóre - odpor páky pri nasadzovaní a doťahovaní v hlave a následné prepúšťanie kávy
mimo páky, vyžaduje si to asi nejaký čas kým si všetko sadne v čom ma utvrdzoval aj predajca.
Takže Lelit som nakoniec nevzal a rozhodol som sa pre značku Quick Mill - Orione vybaveným thermoblokom
ktorý zatiaľ funguje k mojej maximálnej spokojnosti.
Ešte snáď info o nových modeloch Lelit, ktoré zatiaľ ešte niesu v aktuálnej ponuke.
PL 41PLUS - 60mm.páka -454,90Eur
PL 60 - profi. model-604,90Eur
- primacafe
- Administrátor
- kávovar: Carimali ALFA
- mlýnek: Carimali Junior
I tak děkuji.
Co z toho, že zítra bude líp, pokaždé když se probudím, tak je dnes.
--------------------------------------------------------
kávovar: Gaggia Classic, Saeco Family xxxx, Rancilio S27, LaCimbali M25 Leader, Allegro espresso, Miklos (Rega), Faema Zodiac, Carimali Alfa