Aky pressovar kupit?
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Aky pressovar kupit?
Zdravim vsetkych, chcem kupit pressovar, moj cenovy strop je 200eur, pozeral som x pressovarov na nete aj s recenziami a ked uz nejaky sa mi pacil a uvazoval som o kupe, ale nasiel som dalsie recenzie a tie uz boli negativne, nechcem kupit macku vo vreci, preto Vas prosim, poradte mi aky pressovar kupit, moje poziadavky: bez mlynceka (ten mam uz davno osobitne), aby robil presso a keby aj kapucino by bolo fajn a nech nieco vydrzi:)) Prosim poradte aky by bol najkvalitnejsi, vopred Vam dakujem za Vas cas a pomoc...
- honex
- pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
Re: Aky pressovar kupit?
Doporučuju si pročíst tohoto rádce
Je to sice pár let staré ale výborně napsané a dá vám to představu. Dovolím si vám doporučit, velmi pečlivě si přečíst a promyslet sekci o tom jak a proč nešetřit na mlýnku.
Kód: Vybrat vše
http://coffeegeek.com/guides/howtobuyanespressomachine
Ahoj všem,
nechci zakládat další vlákno, proto se zeptám zde. Uvažuji o koupi nového espressa. Mám vybrány dvě a pořád nevím, které z nich. Jedná se o modely Rancilio Silvia a Ascaso Dream. Chtěl jsem se zeptat místních zkušenějších. Velmi se mi designově líbí Ascaso, ale v té samé ceně se dá koupit RS, která je prostě ověřená kvalitou, zpracováním a nemusel bych dělat upgrade sprchy. Pročetl jsem to zde celé a nevím si pořád rady. Dotaz to bude asi na vás všechny. Jeslti jste s vašimi přístroji spokojení? Případně jestli byste je nevyměnily (tohle je dotaz asi spíše na majitele Ascasa)? Jo a musím brát v ohled to, že se jednou za čas po bazarech objeví ascaso za dobré peníze a v dobrém stavu, proto jestli se oplatí koupit starší. RS jsem prakticky v bazarech nenašel. Díky moc za jakoukoliv vyčerpávající odpověd
nechci zakládat další vlákno, proto se zeptám zde. Uvažuji o koupi nového espressa. Mám vybrány dvě a pořád nevím, které z nich. Jedná se o modely Rancilio Silvia a Ascaso Dream. Chtěl jsem se zeptat místních zkušenějších. Velmi se mi designově líbí Ascaso, ale v té samé ceně se dá koupit RS, která je prostě ověřená kvalitou, zpracováním a nemusel bych dělat upgrade sprchy. Pročetl jsem to zde celé a nevím si pořád rady. Dotaz to bude asi na vás všechny. Jeslti jste s vašimi přístroji spokojení? Případně jestli byste je nevyměnily (tohle je dotaz asi spíše na majitele Ascasa)? Jo a musím brát v ohled to, že se jednou za čas po bazarech objeví ascaso za dobré peníze a v dobrém stavu, proto jestli se oplatí koupit starší. RS jsem prakticky v bazarech nenašel. Díky moc za jakoukoliv vyčerpávající odpověd
Denis Waitley: Motivace začíná touhou. Když něco chceš, máš motiv to získat.
....................................................
Mlýnek - Anfim Best
Kávovar - ETA Creamy, La Scala Butterfly
Mlýnek - Anfim Best
- hunt01
- více pokročilý
- kávovar: Carimali Uno, Brasilia Portofino, Astoria Compact
- mlýnek: Anfim Cody, Anfim Scody II
Ahoj
Měl jsem možnost pracovat s oběma stroji a sice je třeba ascaso větší designovka, ale silvia je stejně lepší, co se týče používání, je silnější, tuším že má i větší bojler a tudíž silnější pára. Dále má silvia oproti ascasu standartní 58 páku, ascaso má nějaký nestandartní objem. Tudíž se v silvii dají mnohem líp určovat množství kávy v páce a tak. Osobně silvia, pokud nemůžeš najít tu, skus ebay.de je jich tam hodně
Měl jsem možnost pracovat s oběma stroji a sice je třeba ascaso větší designovka, ale silvia je stejně lepší, co se týče používání, je silnější, tuším že má i větší bojler a tudíž silnější pára. Dále má silvia oproti ascasu standartní 58 páku, ascaso má nějaký nestandartní objem. Tudíž se v silvii dají mnohem líp určovat množství kávy v páce a tak. Osobně silvia, pokud nemůžeš najít tu, skus ebay.de je jich tam hodně
Servis a prodej profesionálních kávovarů.
www.baristaservis.cz a nové www.kafenapisku.cz
www.baristaservis.cz a nové www.kafenapisku.cz
I když je Ascaso krásná designovka, že mě to až k ní přesvědčuje abych si ji pořídil asi dám na místní forum a začnu se shánět po silvii. Přece jen jistota je jistota.
Denis Waitley: Motivace začíná touhou. Když něco chceš, máš motiv to získat.
Mlýnek - Anfim Best
Mlýnek - Anfim Best
- primacafe
- Administrátor
- kávovar: Carimali ALFA
- mlýnek: Carimali Junior
jistota je kulomet
mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
Co z toho, že zítra bude líp, pokaždé když se probudím, tak je dnes.
--------------------------------------------------------
kávovar: Gaggia Classic, Saeco Family xxxx, Rancilio S27, LaCimbali M25 Leader, Allegro espresso, Miklos (Rega), Faema Zodiac, Carimali Alfa
mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior