Narazila jsem možnost koupit tento kávovar za čtyry tisíce, ale po pročtení pár článků jsem teda spíše od koupi ustoupila. Nemám doma ještě žádný kávovar (kromě překapávače několik let, který byl funkční jen na první vánoce

Jestli je myšlené tímto jako nějaký mlýnek s keramickými kameny s japonské produkce. Tak to taky není žádná výhra a ta cena to korunuje. Nedávno jsem koupil ve stejné kvalitě (mletí) v jednom super obchodě u nás ze zvědavosti taky jeden s keramickými kameny. Můžu říct, že jako nouzovka jakž - takž použitelný a za ty necelý 200,- akceptovatelná cena. Ale v žádném případě né za 1000,- a pod.Redmann píše:............... K tomu slušnejší mlynček, stačí ručný a hlavne kupovať kvalitnú kávu.
Už sem to tu někde psal, ale napíšu to eště jednou. Myslim že není od věci podívat se po britskym Amazonu a hledat Gaggie Classic ve stavu Refurbished (momenálně je tam teda jen jedna, ale bývají) -jane21 píše:Nojedno je jistý na DeLonghi kašlu ... a budou koukat po těch bazarech. Určitě kouknu na ty problémy u Gaggie (color, pure), ale moc dráž bych zatím jít nešla. Zatím nevím jestli je ještě nějaká další takhle levná alternativa.
Kód: Vybrat vše
http://www.amazon.co.uk/Classic-RI8161-Machine-Professional-Stainless/dp/B0000C72XS/ref=sr_1_3?m=A16NEDWGFDE72I&s=merchant-items&ie=UTF8&qid=1370620853&sr=1-3
Taky se na něj chystámRedmann píše:Aha, nevšimol som si, že to je už iné vlákno.
Na FP používam starý mlynček po babičke.