a túto kávu tiež vrelo doporučujem, je výbornáEffe píše:zkuste koupit místní robustu třeba Brasil Capixaba washed ,myslím ,že budete mile překvapen chuťově i vizuelně a Tchibu se obloukem vyhnete
uvažuji o koupi nového lepšího kávovaru cca za 10k
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Re: uvažuji o koupi nového lepšího kávovaru cca za 10k
Objednal jsem kávy a zatím jsem testoval kromě na mém Chibu i na kávě z nejmenované pražské pražírny (Mama..... nevím jestli je vhodné dávat sem konkurenční pražírnu). Zatím se dost trápím. podařili se mi oba extrémy káva protekla za 10 sekund a nebo netekla skoro vůbec.
Párkrát se mi povedlo kafe blížící se 25/25, ale zatím žádný zázrak. Bude to chtít ještě laborovat a zkoušet.
Párkrát se mi povedlo kafe blížící se 25/25, ale zatím žádný zázrak. Bude to chtít ještě laborovat a zkoušet.
-
- více pokročilý
- mlýnek:
Proboha, je to Tchibo!
Omlouvám se za překlep, psal jsem to v rychlosti a nezkontrolval to. Nicméně konečně mám srovnání mezi tím Tchibem a kávou z Primakafe. Už začínám chápat kde je rozdíl. Udělal jsem si dvě kafe vedle sebe (skoro esspresa) a nevěřil vlastním chuťovým buňkámRedAce píše:Proboha, je to Tchibo!

Možná hloupý dotaz, tak mě prosím nebijte. Pokud máte někdo Lelit a mlýnek mdf, vychází vám do nejmenší misky na pody 9g a u této směsi hrubost 3? Miska na jednu porci je podle mého zbytečně velká.