Jaky kavovar misto Gaggia Espresso?
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Jaky kavovar misto Gaggia Espresso?
Dobry den,
po procteni par temat na zdejsim foru jsem si vybral a objednal GAGGIA Espresso New Red. Bohuzel mi prodejce sdelil, ze se kavovar uz nedovazi a ze jestli bude, tak pry az nekdy po vanocich. A jako alternativu mi nabidl KENWOOD ES021.
Ale spise bych se chtel zeptat tady, po jakem pakovem kavovaru se poohlednout, aby byl v cenove hladine do 5000 Kc ?
Predem diky za napady.
po procteni par temat na zdejsim foru jsem si vybral a objednal GAGGIA Espresso New Red. Bohuzel mi prodejce sdelil, ze se kavovar uz nedovazi a ze jestli bude, tak pry az nekdy po vanocich. A jako alternativu mi nabidl KENWOOD ES021.
Ale spise bych se chtel zeptat tady, po jakem pakovem kavovaru se poohlednout, aby byl v cenove hladine do 5000 Kc ?
Predem diky za napady.
-
- více pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
Re: Jaky kavovar misto Gaggia Espresso?
třeba gaggia espresso color, teď ho mají dokonce v ČR v akci do 5 tis. stačí googlit
Presne to jsem delal, udelal jsem objednavku u tri ruznych firem a u vsech tri mi bylo odepsano, ze kavovar neni (v cervene barve, podotykam). Proto se ptam na alternativy. Pokud vite o prodejci, ktery jej na sklade ma, muzete byt konkretnejsi ?xhonza píše:třeba gaggia espresso color, teď ho mají dokonce v ČR v akci do 5 tis. stačí googlit
Diky.
Naposledy upravil(a) primacafe dne stř 25. srp 2010 23:41:36, celkem upraveno 3 x.
Důvod: STÁLÝ NEŠVAR - Pravidla fóra bod.č 5 Pokud reagujete na předchozí příspěvek, je nelogické jej citovat a tím opakovat. Zbytečně tím vzrůstá objem fóra.
Důvod: STÁLÝ NEŠVAR - Pravidla fóra bod.č 5 Pokud reagujete na předchozí příspěvek, je nelogické jej citovat a tím opakovat. Zbytečně tím vzrůstá objem fóra.
- Redmann
- silně pokročilý
- kávovar: Gaggia Baby Twin, Clever Dripper, Bialetti, FP
- mlýnek: Mahlk. Vario Home, Porlex
Skúšali ste aj priamo u dovozcu?
Prípadne v slovenskej materskej firme?
Určite by som to neriešil núdzovou kúpou Kenwoodu alebo iného napeňovača...
PS: stranka interlinea.sk mi akurá teraz nejde, ale snáď to je len dočasné...
Kód: Vybrat vše
http://www.interlinea.cz/?choose=new_espresso_dose
Kód: Vybrat vše
http://www.interlinea.sk/
PS: stranka interlinea.sk mi akurá teraz nejde, ale snáď to je len dočasné...
Nezkousel, ale resil jsem to se dvemi firmami, ktere ma interlinea v seznamu distributoru... Skutecne je ta Gaggia v te cenove relaci tak nedostizna ? Myslite tedy, ze se vyplati pockat ?
- zunicka
- více pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
Ahojte, ja som kupovala svoj kavovar v klasickom elektre, kde som videla ze maju vystaveny nejaky automat Gaggia. Bez problemov mi objednali kavovar aky som chcela...mozete to skusit aj takto. Viem ze na Slovensku sa da Gaggia kupit v Euronics, Nay, Datart...
- hnup
- silně pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
Plánuješ nákup mlynčeka a mletie kávy tesne pred prípravou? (Odpoveď na moju otázku = odpoveď na Tvoju otázku.)vaclavpe píše:Skutecne je ta Gaggia v te cenove relaci tak nedostizna ?
Doteraz som bol hlúpy... Ale teraz u mňa nastal obrat o 360 stupňov.
No, ta kava je pak lepsi. I kdyz, s kavou z Nemecka jsem taky nemel spatne zkusenosti, kdyz to srovnam s Tchibem/Jacobsem etc...
tento kávovar mám doma, schovaný v krabici, naprosto nepoužitý. kdyžtak napiš na mail.
- hnup
- silně pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
Tu nejde ani tak o to, či je mletá káva lepšia (na 100% je). Ale ak nemieniš investovať do mlynčeka a chceš kupovať mletú kávu zo supermarketu, tak je jedno, či Gaggia, Izzo(, ...) alebo nejaký SilverCrest z Lidlu, v takom prípade totiž na kávovare veľmi nezáleží.vaclavpe píše:No, ta kava je pak lepsi. I kdyz, s kavou z Nemecka jsem taky nemel spatne zkusenosti, kdyz to srovnam s Tchibem/Jacobsem etc...
Doteraz som bol hlúpy... Ale teraz u mňa nastal obrat o 360 stupňov.
- primacafe
- Administrátor
- kávovar: Carimali ALFA
- mlýnek: Carimali Junior
Mám velké obavy, že sis opět pěkně naběhl (jako už jiní zde na foru). Tak na to si počkám.hnup píše:... a chceš kupovať mletú kávu zo supermarketu, tak je jedno, či Gaggia, Izzo(, ...) alebo nejaký SilverCrest z Lidlu, v takom prípade totiž na kávovare veľmi nezáleží.

mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
Co z toho, že zítra bude líp, pokaždé když se probudím, tak je dnes.
--------------------------------------------------------
kávovar: Gaggia Classic, Saeco Family xxxx, Rancilio S27, LaCimbali M25 Leader, Allegro espresso, Miklos (Rega), Faema Zodiac, Carimali Alfa
mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
bohuzel je to tak - ze supermarketove kavy se dobre espresso moc dobre udelat neda
ja po dovolene zjistil, ze doma zadnou kavu nemam, zkusil jsem koupit zase nejakou plechovku v tescu (Segafredo) a je to des...
nastesti jsem ted akorat dokoncil dalsi objednavku tady na primacafe
akorat ze nez kava dorazi, budu muset pit ten humac co mam s mlekem a cukrem, aby to slo pit...

nastesti jsem ted akorat dokoncil dalsi objednavku tady na primacafe