Gaggia Espresso PURE + COLOR pro studenta
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Gaggia Espresso PURE + COLOR pro studenta
Zdravím, příspěvky na foru mě opravdu přesvědčili si alespon trochu připlatit. Jen bych se chtěl ještě zeptat ohledně Coloru, zda není již v plánu nějaký nový model navazující na color, přece jen už je to několik let starý kávovar. A také, zda někdo neprodává např. gaggii classic, new baby nebo catler es 8012, es 8010?? Color bych nejspíš koupil nový, ale pokud by nebyl starý, třeba i ten z druhé ruky. Určitě mi kdyžtak napište zprávu. Díky
- primacafe
- Administrátor
- kávovar: Carimali ALFA
- mlýnek: Carimali Junior
Re: Gaggia Espresso PURE + COLOR
Dost bych zvažoval jestli v dnešní době uvažovat ještě o koupi Gaggia Color - má svá slabá místa. Je to kávovar kde Gaggia začala už šetřit na materiálech.
mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
Co z toho, že zítra bude líp, pokaždé když se probudím, tak je dnes.
--------------------------------------------------------
kávovar: Gaggia Classic, Saeco Family xxxx, Rancilio S27, LaCimbali M25 Leader, Allegro espresso, Miklos (Rega), Faema Zodiac, Carimali Alfa
mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
Děkuju za odpověď, v dané cenové hladině ale nový kávovar podobných kvalit asi neseženu. Nebo byste měl nějaké doporučení? Pak tedy připadá v úvahu dražší gaggia classic nebo catler es 8010. Upřímně se jedná o můj první kávovar (navíc studentský). Naši mají automat, já bych si chtěl dát s pressem trochu větší práci, proto se porozhlížím po pákovce. Nechci koupit plastový šunt, raději si o něco připlatím a koupil bych nejspíš i z druhé ruky.
Přečetl jste si tu něco o catleru? Pokud ne, doporučuji 

- primacafe
- Administrátor
- kávovar: Carimali ALFA
- mlýnek: Carimali Junior
Re: Gaggia Espresso PURE + COLOR pro studenta
V tom případě bych uvažoval o kávovaru použitém. A ani bych se teda nebránil Gaggia Espresso PURE nebo COLOR, když by byla příznivá cena.
Podívejte se občas i na Aukro.
Podívejte se občas i na Aukro.
Co z toho, že zítra bude líp, pokaždé když se probudím, tak je dnes.
--------------------------------------------------------
kávovar: Gaggia Classic, Saeco Family xxxx, Rancilio S27, LaCimbali M25 Leader, Allegro espresso, Miklos (Rega), Faema Zodiac, Carimali Alfa
Co se týká Catleru, vycházel jsem z tohoto článku:
Ale asi se bude jednat o vyšší modely, plastu je v 8010 dle fotek tady na foru dost.
Děkuji za doporučení, budu sledovat inzeráty na color a classic. Pokud byste někdo chtěl prodat tyto kávovary, tak mi napište.
Kód: Vybrat vše
http://www.tyden.cz/rubriky/relax/apetit/presovac-se-zabudovanym-mlynkem-hloupost-varuje-petra-vesela_231814.html
Děkuji za doporučení, budu sledovat inzeráty na color a classic. Pokud byste někdo chtěl prodat tyto kávovary, tak mi napište.
- rastino7
- více pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
Kód: Vybrat vše
http://www.lelitespresso.sk/
- Redmann
- silně pokročilý
- kávovar: Gaggia Baby Twin, Clever Dripper, Bialetti, FP
- mlýnek: Mahlk. Vario Home, Porlex
Petra mi je sympatická, ale v jednom článku napísať, že odporúča Catler s mlynčekom alebo bez, a o kusok nižšie, že neodporúča pakovku s mlynčekom je divné. Alebo to je chyba redaktora...