Zatial bohuzial mam v tom chaos a vychadza mi z toho ze pokial si nekupim kavovar za 50.000 na ktory nemam tak to ani nema zmysel kupovat lebo je to srot a mozem si nadalej zalievat kavu zomletu v rucnom mlynceku a na dobre espresso ist do kaviarne

Ano jasne ze sa mi paci BZ13 s PID ... ale to je daleko za financnym limitom a kedze som clovek, ktory si radsej nekupi nic ako nieco co nema zmysel hladam radu tu.
Zacal som s tym ze si kupime Catler 8012 nejaky vytaz testu aj s mlyncekom. PO dalsom citani som dospel k tomu te to je v podstate marketinovy tah aj s celym testovanim a ze hybrid so zabudovanym mlyncekom nebude ta dobra cesta.
Dalsi den a dalsie studovanie ma dostalo do Graef ES 85 alebo GAGGIA Classic Plus.
Dalsi den uz som na Set Rancilio Silvia E + Rocky Doserless
No potom sa docitam ze to nema PID a s PID je to lepsie ale uz to prekracuje vsetky mozne moje hranice financne ale hovorims i snad to za to bude stat. PO dalsich precitanych clankoch uz prichadza frustracia nakolko z tesenia sa na super domace espressko vychadza ze pokial nedam 50 litrov tak aj tak budem mat stale len v kuchyni nejaky kus nabytku nepouzitelneho na poriadnu kavu.
Pomoze mi niekto a vyvedie ma z tapania?