jsem nucen koupit jeden automat. Prosím pomůžete s vyběrem?

Priority od nejdůležitejšího k nejméně:
- Kvalita uvařené kávy v normě automatu v této cenové relaci (viz diskuze kde se většina shodal, že automat do 20tKč dělá kávu tak nějak zhruba stejně... tak jen aby to nebylo horší než tento standart)
- Cena do 12000Kč
- Kvalitní stroj, který vydrží
- Aby to šlo buď vypnout (bez toho, aby se nemuselo nastavovat vše znova); nebo odběr 0,000000nic W
- Aby to mělo dobrý systém auto čištění (dobrý v tom, aby se to nezanášelo, na druhou stranu, aby se při tom nevycabralo vody více než je potřeba; nebo, aby se hned nenaplnila odpadní miska)
- Dostatečná nádržka na vodu (1,5l+) a kávu (něco okolo 250g) a kdyby ta káva byla dobře uzavřená a chráněná před světlem (se mi zdá, že toto má mnoho přístrojů pořešeno "halabala")
- Aby to mělo dobře vyřešené čištění těch částí, které se musí vyndat (aby byl dobrý přístup, aby to vyžadovalo tak akorát)
- Pokud možno, aby to mělo mléčný systém (nevím, jestli to nazývám správně... šlahoun, který mohu hned hodit do krabice mléka; a nejlépe, aby to naplnilo hrnky bez toho, aby se s nima muselo hýbat [viz poslední bod])
- Časovač - opět nevím, jestli nazývám pravými jmény... ale prostě aby se mohlo nastavit ... v 7:00 ať je udělané kafe (hrníčky to samo vyndavat z police nemusí)
Zatím mám v tabulce + nastudované info (možná kraviny)
- Siemens TP501R09,TP503R09... (nemá časovač, prý se tam musí pořád vylévat voda z malé misky)
- NIVONA Caferomantica 520 (nemá časovač?, jinak bych řekl ideál)
- Saeco Lirika OTC (po vypnutí se prý musí znova nastavovat veškerá nastavení, jinak má asi vše potřebné)
- MELITTA Solo Perfect Milk (malý zásobník na vodu a na kávu)
Již jednou mi zde bylo perfektně poraděno, mohu využít Vaše těžce nabyté zkušenosti ještě jednou?
Váňa