Bylo detekováno blokování reklam: Naše webové stránky je možné provozovat díky zobrazování online reklamy našim návštěvníků. Zvažte prosím podporu tím, že na našem webu deaktivujete blokování reklam.
Dobry den mohli by ste mi poradit kde by som mohol kupit single misku na tento kavovar.Cital som tuna na fore ze sa da kupit v primacafe obchode ale nikde som to nenasiel.Dakujem
Momentálně tam nejsou. Časem budou, ale na Slovensku se dají snad koupit někde v BA.
-------------------------------------------------------- kávovar: Gaggia Classic, Saeco Family xxxx, Rancilio S27, LaCimbali M25 Leader, Allegro espresso, Miklos (Rega), Faema Zodiac, Carimali Alfa mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
Co by se obtěžoval, svoje si vyřídil, misky možná sehnal a dál zatím nic nepotřebuje a ostatní ať si trhnou.
-------------------------------------------------------- kávovar: Gaggia Classic, Saeco Family xxxx, Rancilio S27, LaCimbali M25 Leader, Allegro espresso, Miklos (Rega), Faema Zodiac, Carimali Alfa mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
dinoo3 píše:Čo tak ďakujem alebo napísať či sa podarilo niečo splašiť a hodiť nejaký ten postreh pre zaujímavosť s novými miskami k uvedenému kávovaru.
sorry dinoo3 vdaka ale niesom momentalne na SK.Odisiel som za pracou do zahranicia.Takze kavovar je zatial ako "ulozenka" a nestihol som tie misky zohnat.Vdaka
Super, takže odezva je. Doufám, že slib platí a že se dočkáme.
Byla to z mé strany tak trochu provokace, aby jsme se dozvěděli co se děje.
Já misky mám, ale s posláním na Slovensko vyjde miska skoro na 500,-Kč (to je nezajímavé)
U toho chlapíka v BA maš oboje za cca 10 Ečiek aj s pružinkami, ako som vravel má tam veľa vecí pre profi mašiny nakoľko zásobuje servisákov. Mne na mojej Arietke double miska sedí vpohode, vojde sa tam 16g, malá tam nechce zaklapnúť do pružinky takže malú používam bez pružinky ale malú aj tak takmer vôbec nepoužívam nakoľko potom musím zmeniť mletie,ja vždy pijem double.
Kávovar: ARIETE RETRO -> RANCILIO SILVIA -> ISOMAC TEA Mlynček: GAGGIA MDF -> MAZZER SUPER JOLLY, SAN REMO MXT