Tak čerpadlo vyměněno a vše už funguje jak má. Ještě jednou všem děkuji, díky vám nebudeme s manželkou na Vánoce bez kávy.

Akorát jsem řešil ještě drobný problém, po připojení protékala voda mezi čerpadlem a kolenem (součástka 42). Řešilo se to i tady:
http://www.primacafe.cz/primafrm/viewto ... nem#p35734
Nepomáhalo ani nejsilnější utažení a O kroužek (číslo 41) jsem ve svém starém čerpadle neměl. Dal jsem tam tedy dle rady teflonovou pásku a už je vše v pořádku.
Ještě předtím jsem se ale rozhodl vyzkoušet vyměnit tu trubičku vedoucí z čerpadla za tu mojí starou.
V novém čerpadle byla totiž kovová a já měl starou plastovou jako je na obrázku a ta držela předtím pevně. A kupodivu nové čerpadlo s touhle starou trubičkou nefungovalo a vydávalo stejný zvuk. Tak přemýšlím, jestli je možné, že samotné čerpadlo je v pořádku a je problém jenom někde zde. Neměl jsem už ale sílu zkoušet další kombinace, byl jsem rád, že vše funguje, tak jsem to nechal tak. Kamarád bude zřejmě zanedlouho vyměňovat hodně staré čerpadlo, tak to asi pak zkusím ještě u něj a uvidím...