Bylo detekováno blokování reklam: Naše webové stránky je možné provozovat díky zobrazování online reklamy našim návštěvníků. Zvažte prosím podporu tím, že na našem webu deaktivujete blokování reklam.
To dává smysl. Dle stupně pražení chce nechat kávu alespoň 14 dní odpočinout a pak teprve dělat espresso. Někdy i 3 týdny.
Pokud je káva silně pražená, je "pitelná" i týden po pražení.
V případě filtru se to dá pít mnohme dříve. Zkoušel jsem kávu pít každý den hned po upražení, abych věděl, jak to mění chutě a co to dělá. Je to neuvěřitelné
Hlavně že je problém vyřešen a káva chutná.
Keep calm and drink coffee :)
Alternativy: Hario V60, Aeropress, Mizudashi ex kávovary:ECM Mechanika V Slim, Rancilio Silvia PID, Gaggia Classic, Sage BES 840, Tchibo cafissimo ex mlýnky:G-Iota DF64, ECM C-Manuale 54, Rancilio Rocky Doserless, Krups GVX242, Timemore C2, Porlex Mini
https://www.instagram.com/knighteycz/
https://www.youtube.com/user/KnighteyCZ