Pánové díky moc, tolik jsem to neštudoval, o tom šroubku nevím...
No heleďte, píšete, že "zelmer to neprotlačil". Zkoušel jste tu stejnou jemnost i na nějakém jiném kávovaru? Nezdá se mi, že když píšou 18barů, že to nemá alespoň půlku - těch 9barů???
9 by mělo na esspreso přece stačit...
Napadlo mě jestli někdo znáte manometr na zkoušku tlaků ve válcích u auta tak by šlo i nějak vyzkoušet tlak u kávovarů. Jen ten "forychtung" by byl asi horší, ale určitě by to šlo...
Přece deklarujou tlak 18barů tak to lze tak jednoduše klamat lidi??? Co potom ty levné kávovary co maj 15barů

To musí mít ještě hodně pod 9barů přece???
Co na to čoi, co na to klamavá reklama... Já vím, že jsem asi naivní, ale přece.
Někdo tu psal, že jemné mletí nejde protlačit ani na profi stroji! Někdo zase říká, že levné vybračáky ten tlak neudělají!
Tak se tak ptám no... Nebo je tam další fígl?
Povězte...
Viz můj podpis...
Díky chlapi
Pokud se na něco zeptáš budeš blbcem 5 minut, pokud ne, budeš blbcem celý život...