S nastavením mletí jsem neměl problém. Skutečně někde kolem nuly se kameny dotýkají. Stupnice byla nastavena orientační samolepkou proti rysce, nastavení bylo na hodnotě 0,5. Zkusil jsem s tímto nastavením namlít a už od pohledu bylo jasné, že je to na prach a nic na světě to neprotlačí. Taky ne. Zatím melu na 2,1 a že je stupnice do desítky mě neudivuje, jako kolegy výše. Ono je zvláštní, divit se tomu, jakou číselnou hodnotu maximálně hrubé nastavení má. Když bude mít třeba trojku, budete místo na 1 mlít na 0,3

Zápory : u násypky bych čekal lepší zpracování. Když do ní nasypete 19g kávy, zůstane vám pár zrnek na spodku násypky, protože tam je z výroby nezačištěný otřep a zrnka se za něj zachytnou. Díra pro šroub, který má násypku jistit proti vytažení z mlýnku (což je zbytečnost daná zřejmě zabezpečením výrobce proti možným žalobám kafařů s chybějícími články prstů) je v násypce vyvrtána příliš nízko, takže při zašroubovaném šroubu násypka vaklá a aby se dala patřičně zasunout kam patří, je nutno šroub vyšroubovat. Oboje lze snadno upravit, ale násypka typu "dodělej si sám" mě u mlýnku této kategorie překvapila.
Dále - tento mlýnek z daného odkazu má na sobě nálepku Mazzer Super Jolly, made in Italy, ale na zadní straně nese (v krásném retro provedení) značku C.M.A., pro kteroužto byl skutečně firmou Mazzer vyroben. Osobně je mi to jedno a i když prodávající nikde nic jiného netvrdí, přesto se mi inzerování tohoto mlýnku pouze jako Mazzer Super Jolly (byť jím skutečně je) nejeví jako stoprocentně korektní.
Po praktickém vyzkoušení bych stále dal přednost mlýnku bez doseru, ale u takto skvělého mlýnku za takovou cenu je přítomnost nebo nepřítomnost doseru skutečností naprosto irelevantní. Skvělá koupě.