Koliesko má 72 zubov, 1zub / 5°. Nastavenie na espresso mám u seba cca 20 zubov, t.j. 100° od koncovej skrutky. Približne rovnako som mal mlynček nastavený aj pri kúpe! Akurát, že som sa k tomu znovu dopracoval cez 3 kávy.

Úplne prvý pokus s mletím som robil pri 6-tich zuboch od konca, t.j. 30°. Mlelo to šialené jemne no mlynček sa nehrýzol.
Nevidím žiaden rozumný dôvod robiť pokusy s mletím naprázdno a doťahovaním kameňov až na doraz. Pri normálnom mletí a použití stupnice sa nie je dôvod až ku koncu pretočiť.
Stupnicu pre násypku treba urobiť pre 72 dielikov a nie 100.
Sosák je uchytený jednou skrutkou. Akékoľvek poklepávanie mu teda príliš nesluší.
Aj napriek používaniu štetca sa po odmontovaní sosáka ešte objavilo zákutie s troškou kávy (plochý štetec č. 14 skrátený na celkovú dĺžku 10cm). Pomohol by asi len do oblúka zahnutý štetec.