vím, že je to zde probrané už vícekrát, forum jsem četl a pravidelně se na nové příspěvky dívám. Tímto bych chtěl předejít reakcím typu - už to je zde probrané mockrát, podívej se do jiného vlákna. Navíc, nabídka se asi mění a jsou nové a nové typy. U většiny podobných příspěvků se diskuze ve výsledku stočí jinam a ten kdo se ptal, z toho nic nemá.
Chtěl bych vás zde odborníky na fóru poprosit o typ na mlýnek kolem 5000 Kč. Kávu piji jen já, tudíž se jedná o maximálně 2 šálky denně. Kafe vařím v Gaggia Clasic. Do teď mám ruční mlýnek Lodos. Chtěl bych vás poprosit, o konkretní typ u kterého víte, že to nebude chyba. Nepotřebuji zdůvodňovat proč právě ten jo a proč právě ten ne. Zajímá mě prostě "tento si kup a bude to dobrá koupě". Pokud by to bylo možné, klidně můžete poradit třeba 3 druhy v různých cenách. Třeba do 3000 Kč, 4000 Kč a 5000 Kč. Může pak tento příspěvek posloužit i lidem kteří řeší stejný problém, ale v nižší ceně. Více peněz do toho nemám v plánu vrážet. Věřím že na mé 2 espressa určitě bude existovat mlýnek v této ceně.
Všem předem díky za reakce!