
pár reklamních dat:
Vhodný pro bary, restaurace, hotely se střední spotřebou
- On Demand broušení. Vždy čerstvě umletá káva zachovává jedinečné aroma kávy a maximalizuje cremu.
- Přesná regulace mletí po 25 um
- Nízká hlučnost
- Elektronické nastavení dávky časovačem mikroprocesorem s krokem 0,1 s
- Nezávislé nastavení pro jednu a dvě dávky
- Digitální displej s elektronickým počítadlem jedo a dvoj dávek.
- Brusné kotouče z vysoce kvalitní nástrojové oceli s vysokou odolností proti opotřebení a tvrdostí.
- Z nerezové oceli nebo s lakovaný ocelovým tělem v různých barvách
- Dávkovač z nerezové oceli
- Hopper adaptér pro individuální kávové zrno k dispozici
- Snadno se čistí, údržuje a servisuje
Technická data
Napětí ..................................... 230 V~
Frekvence ................................ 50 Hz
Výkon ..................................... 400 W
Průměrná rychlost mletí ............. 140 g/min (2,3 g/s)
Velikost násypky ....................... 1350 g
Brusné kameny ......................... 65 mm
úprava dávkování ...................... 3-20 g
Rychlost brusného kotouče ......... 900 ot./min
Čistá hmotnost ......................... 13,5 Kg
Šířka ....................................... 220 mm
Hloubka ................................... 310 mm
výška ...................................... 655 mm
----------------
Mlecí kameny: levotočivé 65 x 36 x 8 mm
Rozteč závitu:1 otáčka/1mm, 40 poloh/1otáčku
1 krok = 0,025 mm = 25 um
Kód: Vybrat vše
http://www.ibicoffeegrinders.com/km_65_fi_md.html

Tím jsem se zatím dostal na retenci v trubce cca 0,8 g. Ještě to bude potřeba upravit popřípadě zůžit výstup z komory s úpravou boční stěny pod patřičným úhlem, aby se tam pokud možno nedrželo nic. Ale to až jindy. Zatím mlýnek produkuje krásně načechranou kávu bez hrudek a je radost s ním pracovat. Samozřejmě přijde také na řadu přebroušení kamenů a možná i úprava aretačního plastového prstence nebo výroba nového. Má jen 40 poloh (krok 25um), přitom by tam vlezlo bez problému jednou tolik....