Objednávám tak 1x měsíčně...
No vdaka bohu za ebay. Tam si to clovek moze nakombinovat ako chce. Poobede sa na to pozriem.duri191 píše:jj, ale tá velká dóza sa predáva iba s pumpou a tá malá zase bez pumpy. Takže ak by si kúpil štuple s pumpou a aj dózu, budeš mať 2 pumpy. Ja som chcel pôvodne tú dózu na kávu ale bola len v sete s pumpou. Tak som nakoniec kúpil tú menšiu a zistil som, že mi úple stačí.
no čo,našiel si niečo, čo posielajú aj do SK alebo AT ?Rujir píše: No vdaka bohu za ebay. Tam si to clovek moze nakombinovat ako chce. Poobede sa na to pozriem.
Nebola by lepsia potravinova folia? Mikroten premoka, aj prepusta vzduch... (igelit nie, ale mikroten ano)Redmann píše: Došlé balíčky zabalím do mikroténových sáčkov, zagumičkujem a idú do mrazáku.
Jasne, ze nasiel. Ale popravde - narazil som na klasicky problem, ze vacsina sveta si stale mysli, ze Slovensko je niekde v juznej Azii, takze postovne je spravidla absolutne premrstene a kazi ceny. Takze co som zistil.duri191 píše: no čo,našiel si niečo, čo posielajú aj do SK alebo AT ?