tamper
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
- frankiedostal
- mlýnek:
tamper
nemůže mi někdo doporučit nějaký eshop (kromě bunacafe.cz), kde koupit slušný tamper za normální prachy.
Dík F.
Dík F.
- Spectre
- více pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
Re: tamper
Otázka je čo je to slušný tamper a čo sú to normálne prachy? Od Talianov sa dá objednať všeličo, ale tie lacné väčšinou stoja za prd (hlavne ergonómiou).
Ja osobne preferujem nerezovú základňu (váha) a rúčka môže byť akákoľvek, ktorá mi dobre sadne. Aj lakovaný hliník, keďže rúčkou neklepem po páke.
Či investovať alebo nie je otázka pre každého baristu. V kaviarni kde je to hlavný pracovný nástroj je to priam nevyhnutnosť, doma sa dá v núdzi aj s plasťákom (ale keď som si kúpil svoj prvý "ozajstný", čudoval som sa ako som bez toho mohol existovať)
Ja osobne preferujem nerezovú základňu (váha) a rúčka môže byť akákoľvek, ktorá mi dobre sadne. Aj lakovaný hliník, keďže rúčkou neklepem po páke.
Či investovať alebo nie je otázka pre každého baristu. V kaviarni kde je to hlavný pracovný nástroj je to priam nevyhnutnosť, doma sa dá v núdzi aj s plasťákom (ale keď som si kúpil svoj prvý "ozajstný", čudoval som sa ako som bez toho mohol existovať)
Moja zbierka: Kávovar/espresso: Promac Club ME, La Scala Aida 2, Italsab E61, Nuova Simonelli Mac Digit; Mlynček: Eureka Mignon doserless, Rancilio MD40, Rossi RR45, La San Marco SM90; Alternatívne metódy: Hario V60, Aeropress, Syphon Tiamo
espressolab.sk - servis, náhradné diely a baristické pomôcky
- frankiedostal
- mlýnek:
a můžu poprosit o nějakej ten eshop?
Tam je něco špatně nebo jen nevyhovující nabídka?frankiedostal píše:nějaký eshop (kromě bunacafe.cz)
- frankiedostal
- mlýnek:
to určitě ne, ale chtěl bych se podívat ještě jinde jaká je nabídka
- frankiedostal
- mlýnek:
děkuju za info 

- sanpietro
- nováček
- kávovar: Rocket R58, Rancilio Silvia PID
- mlýnek: Rocket Fausto, Rancilio Rocky
Já sháněl také Tamper všude, kde se dalo, ale nakonec jsem si stejně vybral u Buna café. Jsem s ním velice spokojený a pořídil jsem i další s menší základnou pro jednopáku. Ten byl pro malou kosmetickou vadu i o dost levnější. 

- vojta.r
- nováček
- kávovar: Carimali Alfa, Gaggia Evolution
- mlýnek: Brasilia RR45, Iberital Challenge
58 mm jsem kupoval tady
Cena domnívám se slušná ....
Kód: Vybrat vše
[url]http://www.sicafe.cz/product.php?id_product=174[/url]
Mám ho taky a je to fešák. Kombinace tmavého dřeva, nerezu a laserem gravírovaného loga Motta vypadá v reálu o dost líp než na fotce
To je na zvážení každého soudruha. Spolu s dopravou to vychází z tvého odkazu naopak dráž.

To je na zvážení každého soudruha. Spolu s dopravou to vychází z tvého odkazu naopak dráž.
- Spectre
- více pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
Ja osobne používam aj ponúkam Concept-art, aj v kombinácií so Strada miskami mi funguje, priemer je presných 58mm podľa posuvného meradla. Najväčšou výhodou tejto značky je kombinovateľná základňa a držiačik... dá sa to vyskladať podľa potreby a rúčka sa dá dokúpiť osobitne.
Podľa katalógu má Motta 57 aj 58mm tampery. Otázka je či niekde náhodou nepredávajú 57mm Mottu označenú ako 58mm. Ja som mal kedysi Mottu model 110/58 a rozmer bol presných 58mm.
Podľa katalógu má Motta 57 aj 58mm tampery. Otázka je či niekde náhodou nepredávajú 57mm Mottu označenú ako 58mm. Ja som mal kedysi Mottu model 110/58 a rozmer bol presných 58mm.
Moja zbierka: Kávovar/espresso: Promac Club ME, La Scala Aida 2, Italsab E61, Nuova Simonelli Mac Digit; Mlynček: Eureka Mignon doserless, Rancilio MD40, Rossi RR45, La San Marco SM90; Alternatívne metódy: Hario V60, Aeropress, Syphon Tiamo
- RRR1970
- kávovar: DeLonghi eco 310,Rancilio Silvia
- mlýnek: Iberital challenge,Eureka Mignon Specialita 17NX Black
tamper sa dá v pohode kúpiť na ebay za 25 eur ,a zvačša z dopravou gratis z číny .