13 příspěvků
Vloženo 02.11.2007 00:26:06
--------------------------------------------------------------------------------
Oukej, diky za nabidku, zkusim tedy par tech mlsnych jednodruhovek
 na ochutnani a pak se uvidi. Diky a dobrou noc.
 na ochutnani a pak se uvidi. Diky a dobrou noc. na ochutnani a pak se uvidi. Diky a dobrou noc.
 na ochutnani a pak se uvidi. Diky a dobrou noc. na ochutnani a pak se uvidi. Diky a dobrou noc.
 na ochutnani a pak se uvidi. Diky a dobrou noc.

.
. ) Muj hlavni pozadavek byl, aby bylo nerezove a radne tezke, samozrejme o prumeru odpovidajicim me pace (doporucuje se o 1mm mensi). Ja jsem s esteticnosti sveho razitka spokojen, peknych ctvrt kila nerezu a k tomu ty sablony v cene taky nejsou k zahozeni
) Muj hlavni pozadavek byl, aby bylo nerezove a radne tezke, samozrejme o prumeru odpovidajicim me pace (doporucuje se o 1mm mensi). Ja jsem s esteticnosti sveho razitka spokojen, peknych ctvrt kila nerezu a k tomu ty sablony v cene taky nejsou k zahozeni 

je k mani za pouhych 29$
 je k mani za pouhych 29$ je k mani za pouhych 29$
 je k mani za pouhych 29$Zdravím Vás, nemůžete mi prosím sdělit adresu toho shopu.David píše:Python:
Na dotaz kolik stalo moje razitko odpovidam, ze stalo s postovnym 596 kacek ceskych (ted by to vyslo jeste o stovku min diky silne korune).
 ,donesl jsem si domů tohoto 900g nerezového macka:
 ,donesl jsem si domů tohoto 900g nerezového macka: